Ecografii mamare gratuite pentru 3.000 de femei din toată ţara

CANCER-LA-SAN

Peste 3.000 de femei din intreaga tara sunt asteptate sa isi faca ecografii mamare gratuite, in cadrul celei de-a treia editii a campaniei #CancelCancer.

Un cabinet medical mobil dotat cu ecograf de ultima ora va ajunge anul acesta in 20 de orase din Romania si va oferi consultatii senologice gratuite femeilor. Unitatea mobila va fi amplasata in parcarile supermarketurilor Kaufland din fiecare localitate, unde va stationa timp de trei zile.

„Anul acesta, proiectul se desfasoara in trei etape, incepand cu 7 iunie, si sunt asteptate in jur de 3.000 de femei care sa beneficieze de anamneza, invatare autoexaminare, ecografie si, in cazul in care este nevoie, de voucher pentru mamografie la una dintre clinicile partenere din fiecare oras”, se precizeaza intr-un comuninicat de presa remis miercuri.

Prima etapa este cuprinsa intre 7 si 30 iunie si se va desfasura la Hunedoara, Reghin, Turda, Miercurea Ciuc, Fagaras, Sfantu Gheorghe si Giurgiu.

A doua va avea loc intre 5 septembrie si 2 octombrie in Calarasi, Medgidia, Braila, Ramnicu Sarat, Focsani, Onesti, Bacau, Roman si Falticeni.

A treia se va derula in perioada 11 – 22 octombrie in Targu Jiu, Ramnicu Valcea, Curtea de Arges si Targoviste.

369 vizualizari in total 2 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*