Senator Filipescu: “Important este să schimbăm Guvernul”

 

În prima conferință de presă după ce PNL a câștigat alegerile europarlamentare, la nivel național și local, senatorul liberal Răducu Filipescu a precizat scurt și clar: “Nu vreau să mă laud, pentru că n-avem de ce.”  Liderul liberal spune că mai important decât că PNL a câștigat alegerile este ca guvernul PSD să cadă, iar pentru interesul țării, partidele din Opoziție trebuie să preia guvernarea:

“Important este să schimbăm Guvernul. Că ne va aduce un plus sau un minus pentru celelalte campanii electorale, mai puțin contează. Este foarte posbil, și după declarațiile lui Dacian Cioloș, să ne așezăm cu toții la masă și cu o majoritate policoloră, care va funcționa destul de greu, dar care trebuie să funcționeze, să guvernăm.

O facem cu USR, PMP, cu o parte consistentă din ALDE, cu Pro România…. numai PSD să nu fie. Este nevoie de niște voturi.

Fiecare partid va avea portofolii în concordanță cu rezultatul din alegeri. Și ungurii vor schimba pagina. Crede că o colaborarea cu UDMR este necesară.”

Filipescu crede că în urma negocierilor dintre partide, este foarte posibil ca până la alegerile președințiale să avem guvern nou.

 

 

304 vizualizari in total 2 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*