Viitorul se vede bine la CSM Călăraşi !

chirila

Prof. Dr. Dumitru Chirilă – director CSM Călăraşi :  ,, La doar 20 de ani, Madalina CASU a reusit sa ajunga cea mai buna din Europa, obtinand medalia de aur la recent incheiatele Campionate Europene de la Lucerna, Elvetia, 31.05 – 02.06.2019, in legendara proba 8 plus unu, SENIORI, „proba regina” a canotajului romanesc, in care Doamna Elisabeta LIPA – actualmente Presedinte al FR Canotaj – a excelat de-a lungul anilor. 
La sfarsitul cursei, remarca celei mai bune canotoare din lume, Doamna Elisabeta LIPA, a fost: „Am castigat aurul?!” Incredibiiiil!
Aceasta uriasa victorie a fost obtinuta de Madalina CASU, impreuna cu valoroasele ei colege de proba, desi prin foarte tineretea lor nu porneau cu prima sansa la aurul european. De unde si reactia omeneasca a Doamnei Elisabeta LIPA!
La aceeasi mare competitie continentala a stralucit, pe langa alti sportivi valorosi, si mai tanara ei colega de club Adriana AILINCAI, care impreuna cu Maria TIVODARIU a castigat o foarte muncita medalie de argint in proba de dublu rame, argint care valoreaza cat una de aur, mai ales pentru aceia care o cunosc si stiu ca inima Adrianei este din cel mai curat aur din lume.
FELICITARI, scumpele noastre campioane! Felicitari antrenorilor Daniel BANATEANU, Eugen SUCIU, Madalina BUZDUGAN, felicitari MTS, FR Canotaj si antrenorilor de lot, felicitari intregului personal al CSM Calarasi, care a urmarit cu sufletul la gura cursele de medalii, cursa pentru medalia de aur fiind una de infarct.
Inca odata, ne-ati umplut sufletul de cea mai aleasa bucurie, dragele si dragii noastri sportivi!
Si daca ati sti cata nevoie avem, cu totii, de asemenea bucurii, cata frumusete si incredere ne dati in viata noastra de zi cu zi, in ziua de maine.
Aveti admiratia noastra, sustinerea noastra totala, va iubim si ne inclinam in fata unor eroi ca voi, care meritati toata pretuirea.
Rezultatele voastre miraculoase ne intaresc convingerea ca sunteti pe drumul cel bun spre marea competitie a JOCURILOR OLIMPICE de la TOKYO din anul 2020, VISUL nostru al tuturor.
Da, viitorul se vede bine!” 

,, Prin adresa 25393/04.06.2019, Primaria Calarasi a aprobat „acordarea de finantari din bugetul municipiului Calarasi pentru proiectul CSM Calarasi P1, Promovarea Sportului de Performanta”. Multumim, inca odata Domnului Primar Daniel Stefan DRAGULIN si tuturor consilierilor municipiului Calarasi, oameni responsabili, cu minte si cu suflet, care au inteles si îi recunosc pe aceia care sunt capabili, cu adevarat, de marea Performanta Sportiva, ce inseamna sa fii cel mai bun din Europa si din lume, ce beneficiu de imagine aduc marii sportivi ai Calarasiului si cu ce costuri, cu ce pret se poate face PERFORMANTA! Numai in acest fel, putem sa îi sustinem in pregatire pe marii nostri campioni, medaliati sau clasati la Campionatele Europene si Campionatele Mondiale, respectiv pe Adriana AILINCAI – campioana europeana de juniori si de SENIORI si campioana mondiala de juniori, pe Madalina CASU – multipla campioana europeana de juniori, campioana europeana de SENIORI si vicecampioana mondiala de tineret – 23 ani, pe Alexandru CHIOSEAUA – 3 medalii de aur la Campionatele Europene de tineret-23 ani si vicecampion mondial de juniori, pe Cristina DRUGA-campioana europeana de juniori, pe Iuliana TIMOC si Gabriela Paraschiv-medaliate atat la campionatele europene cat si la campionatele mondiale de juniori din anul 2018, pe Elena BURLACU si Cristi SANDU-campioni balcanici, pe Mihai PALAGHIA, lupte-clasat pe locul V la Campionatul European de Seniori, 2019 si multiplu campion national de juniori/tineret, pe boxerii Marco MANEA, Tavi DOBRE si Madalin POPESCU-medaliati cu bronz la campionatele europene de copii si de juniori, pe Samuel BUCSA-medaliat cu bronz la Campionatele Mondiale de Juniori-18 ani de la Nairobi-Kenya! Daca pana la aceasta aprobare de finantare CSM Calarasi a fost crunt subfinantat, dupa aceasta finantare marii nostri sportivi pot beneficia de siguranta si linistea necesare unei pregatiri de calitate si ne putem gandi cu sperante la Jocurile Olimpice de la TOKYO din anul 2020. Mii de multumiri Primariei Calarasi si tuturor consilierilor municipali Calarasi! Fiti cu noi, fiti invingatori!” 

446 vizualizari in total 2 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*