Roxana şi Aniel Paţurcă au sărbătorit nunta de hârtie la ,,Cireşica”

 

Nunta de hârtie. Aniversare 1 an de căsătorie:

Se spune că flacăra iubirii se domoleşte cu vremea, lăsând locul altor sentimente mai longevive: respect, încredere, devotament… Denumirile populare date fiecărui an de căsnicie reflectă chiar această evoluţie a relaţiei în doi.
Cadouri pentru aniversare nunta de hârtie sunt cele fabricate, fireşte, din hârtie: primul bileţel de dragoste pe care şi l-au trimis cei doi (dacă l-au păstrat, fireşte) sau scrisori în care să-şi mărturisească sentimentele, în continuare profunde şi la fel de puternice ca la început, o fotografie printată pe hârtie lucioasă a locului în care soţii s-au cunoscut ori una a locului unde a fost făcută cererea în căsătorie. La fel de bine, se poate dărui un voucher pentru shopping (e tot din hârtie, nu-i aşa?) sau unul pentru o şedinţă de răsfăţ la spa. Ori dacă buzunarul o permite, două bilete pentru o destinaţie exotică, echivalentul invitaţiei într-o nouă lună de miere…

Senatorul  PSD Călăraşi – Roxana Natalia şi primarul PNL– Theodor Aniel Paţurcă au sărbătorit sâmbătă, împreună cu naşii, nunta de hârtie. Evenimentul a avut loc la restaurantul de lux , preferat de  Traian Băsescu, Cireşica din staţiunea Neptun.

Sursa foto : facebook
hartie

1160 vizualizari in total 1 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*