Răducu Filipescu: “Turul II al alegerilor prezidențiale va fi între Iohannis și Barna”

 Senatorul PNL, Răducu Filipescu, crede că desemnarea Vioricăi Dăncilă, candidat PSD pentru Președinția României nu face altceva decât să decidă că turul II al alegerilor din iarnă se va ține între Klaus Iohannis și Dan Barna.

“Nu-l cunosc pe Barna desfășurându-se într-o campanie electorală. Barna este periculos pentru noi că vine din partea USR, acest curent nou care s-a creat, nu numai în România, chiar și în Europa. Nu este un contracandidat oarecare. Este un contracandidat de băgat în seamă. La ora actuală, consider că este cel mai important contracandidat al lui Iohannis.” – spune Răducu Filipescu.

Liderul PNL este de părere că Viorica Dăncilă este ca și învinsă, nu numai din cauza popularității în scădere a PSD ci și pentru că românii au în continuare prejudecăți: “Eu cred că este mult prea devreme să le propui românilor o femeie la candidatura pentru președinție. Cred că mai întâi trebuie să dispară generația care-și amintește de Elena Ceaușescu. Eu aș vota o femeie dacă ar fi o Margaret Thatcher

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*