Primaria Unirea are un buldoexcavator nou-nout

Din data de 30 iulie 2019, în dotarea Primariei Unirea a intrat un buldoexcavator nou-nout, cumparat pe fonduri europene, prin Asociatia Grup de Actiune Locala „Bărăganul de Sud-Est”, care vizeaza dezvoltarea satelor romanesti.

Utilajul a costat peste 410 121 lei din fonduri europene nerambursabile şi va fi folosit pentru diverse lucrari edilitar-gospodaresti din comuna.

Conform primarului Florian Belu, acesta va fi extrem de util pentru decolmatarea santurilor acolo unde exista pericolul inundarii drumurilor, la indepartarea arborilor cazuti sau a materialelor care ar bloca traficul de pe drumurile din comuna, iar in perioada rece, acelasi buldoexcavator va fi folosit si la deszapezire.

Belu Florian : ,, Am început perfect săptămâna aici la Primăria Unirea, unde astăzi ne-a venit mult așteptatul BuldoExcavator.

Utilajul în valoare de 410 121 lei– fonduri europene nerambursabile, ne va fi de real folos pentru toate lucrările pe care le vom efectua în viitorii ani (putând fi folosit atât pentru deszăpezire, cât și pentru lucrări de reparații ale străzilor, ale drumurilor de hotar, pentru decolmatarea șanțurilor, spălarea carosabilului sau tăierea vegetației de pe marginea drumurilor).
Achiziția ne va ajuta să economisim bani de la buget, prin faptul că de acum înainte nu va mai fi nevoită să închiriem un astfel de utilaj.
Mulțumesc tuturor celor care au avut încredere că începând cu acest an, vor începe să se vadă rezultatele muncii noastre.
Proiectele sunt singura noastră șansă pentru dezvoltarea comunității noastre!
Împreună Facem Lucruri Minunate!”buldo

223 vizualizari in total 1 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*