Bun venit in familia Dunării- Gabriel Armanu

ahcBun venit in familia Dunării, Gabriel Armanu. Noul antrenor principal al echipei noastre a condus aseară primul antrenament în polivalenta călărășeană.

Prezentarea noului antrenor principal al echipei noastre:
Data și locul nașterii: 30.12.1972, Bacău
Primii antrenori pe care i-a avut: Sandu Spătaru (Școala nr. 28 Bacău) – Ioan Gheorghe (CSS Bacău).
Echipe la care a evoluat: IMU Bacău, Știința Bacău, Fibrex Nylon Săvinești, Dinamo București, Știința Municipal Dedeman Bacău.
Echipe antrenate
le-a promovat pe Știința Municipal Dedeman Bacău și CSM Bacău în prima ligă, cu prima mergând în cupele europene, iar pe cea de-a doua salvând-o de la retrogradare în sezonul trecut.
Palmares ca jucător: de 3 ori campion al României (de 2 ori cu Fibrex, o dată cu Dinamo), de 2 ori vicecampion al României (o dată cu Fibrex și o dată cu Dinamo), de 3 ori câștigător al Cupei României (de 2 ori cu Fibrex, o dată cu Dinamo), prima participare a unei echipe românești în Champions League cu Fibrex, semifinalist al Cupei EHF cu Dinamo, component al echipei naționale a României

Palmares ca antrenor: 6 titluri de campion și 4 de vicecampion cu echipele de juniori ale CSM Bacău.
În iulie 2019 Gabriel Armanu a fost numit în funcția de antrenor coordonator al selecționatei României de cadeți alcătuită din sportivi născuți în anii 2004 / 2005.
Antrenori preferați: Aihan Omer (la pregătirea tehnico-tactică a jocurilor) / Petre Ivănescu (la nivelul pregătirii psihologică.

Gabriel Armanu întregește astfel „legiunea băcăuană” a echipei nostre, care cuprinde nu mai puțin de 12 jucători ce au evoluat, de-a lungul timpului, la echipele din Bacău.

 

333 vizualizari in total 2 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*