Viorel Ivanciu: ,,Indiferent unde voi fi, voi încerca să menţin un echilibru în tot ceea ce fac!”

V2 La final de an, Viorel Ivanciu, în dubla calitate de viceprimar şi preşedinte al Organizaţiei Municipale PNL Călăraşi, a avut amabilitatea să facă pentru REALITATEA DIN CĂLĂRAŞI, un scurt bilanţ al activităţii politice şi administrative desfăşurate în anul 2019 şi să prezinte câteva din planurile şi proiectele pentru anul 2020:

,,Am avut un an bun şi putem spune că bilanţul este pozitiv. Am avut la Călăraşi un adversar politic puternic, un adversar care la ultimele alegeri a câştigat aproape tot. Printr-o muncă susţinută, am reuşit alături de colegii mei să întoarcem în favoarea noastră toate rezultatele. Am câştigat alegerile europarlamentare şi deasemenea alegerile prezidenţiale. Asta ne dă încredere să abordăm alegerile locale şi parlamentare care vor avea loc anul viitor, cu un moral foarte bun. Sunt un tip direct şi în urma unei analize pot spune că sau întâmplat şi lucruri mai puţin plăcute, pe care trebuie să le corectăm, poate nişte colegi ai noştrii ar trebui să facă un pas în spate şi să revitalizăm activitatea la nivel de birou şi la nivel de organizaţie municipală. Sunt mulţi oameni care au venit lângă noi şi aici mă refer la perioada dinainte de alegeri, oameni valoroşi care au un CV şi o activitate în spate foarte importante. Cu ajutorul lor dar şi al colegilor care au dus greul ca de obicei şi în aceste campanii, să obţinem şi în vară ceea ce ne propunem şi anume câştigarea primăriei Călăraşi şi obţinerea unui număr cât mai mare de consilieri locali, pentru a avea majoritate în Consiliul Local şi a da posibilitatea primarului să îşi dezvolte şi să îşi impună proiectele în beneficiul  comunitaţii. Dacă ai un Consiliu Local ostil, trebuie să faci multe compromisuri şi aceste compromisuri, de cele mai multe ori nu sunt bune”.

 RDC: Care sunt obiectivele omului politic Viorel Ivanciu pentru anul 2020?

Viorel Ivanciu : ,, Viorel Ivanciu va rămâne un om de echipă, un om care poate să continue la primăria Călăraşi într-o funcţie pe care partidul va considera că este pe măsura lui, nu va intra în competiţie cu niciunul dintre colegi. Viorel Ivanciu are şi varianta de a se întoarce la sfârşitul unei cariere de succes, la o multinaţională importantă. Indiferent unde voi fi, voi încerca să menţin un echilibru în tot ceea ce fac şi voi încerca să ajut la implementarea unor proiecte pentru comunitate, pentru că aşa mi se pare normal. Am fost onorat atunci când am primit mandatul de viceprimar, voi fi la fel de onorat dacă anul viitor voi fi ales în una din funcţiile de viceprimar. La fel de bine şi de liniştit voi fi dacă partidul va alege altceva şi atunci îmi voi urma drumul în comunitate, împăcat că am făcut atât cât am putut şi cât mi-au permis capacităţile mele pentru dezvoltarea proiectelor necesare comunităţii.

Pentru că suntem în luna Sărbătorilor de Iarnă, deşi colegii mei au mai făcut-o în mediul online şi în presa scrisă. aş vrea cu ajutorul publicaţiei Realitatea din Călăraşi, să urez călărăşenilor, multă sănătate în primul rând, să aibă Sărbători Fericite alături de cei dragi, să lase politica deocamdată şi să se informeze mai bine pentru că voturile trebuie să vină după o analiză atentă. Eu sper că, prin ceea ce am realizat şi vom realiza la începutul anului viitor, să convingem cât mai mulţi cetăţeni, că administraţia liberală trebuie să continue la Călăraşi.

1077 vizualizari in total 2 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*