Marius Dulce: ,,Prin implicarea fiecăruia dintre noi, putem aduce lumină și zâmbete pe chipurile copiilor mai puțin norocoși”

 

Decembrie înseamnă dragoste, colinde, bucurie şi mirosul bradului vrăjit, frumos împodobit, aşezat la loc de cinste în casa fiecărui român. Sărbătorile de iarnă le trăim cu un farmec şi o frumuseţe aparte. Naşterea Domnului, marea sărbătoare a creştinilor, acest miracol al lumii, aduce schimbarea şi speranţa noastră de mai bine şi ne face parcă, în preajma acestor sărbători, să fim mai buni, mai răbdători, mai iertători unii cu alţii.

Miercuri, 18 decembrie, preşedintele CAS Călăraşi-Marius Dulce, însoţit de colegi din instituţia pe care o conduce, au reuşit să aducă zâmbete pe chipurile copiilor cu dizabilităţi participanţi la evenimentul ,, Crăciun de poveste’‘ organizat de ,,Asociaţia NOI ORIZONTURI CĂLĂRAŞI” la CENTRUL SOCIAL SFINŢII ARHANGHELI MIHAIL ŞI GAVRIL al Parohiei Sfântul Nifon. Aceştia au oferit 55 de pachete cu dulciuri şi cozonaci şi au ascultat colinde interpretate de copii.

  Marius Dulce– Preşedinte CAS Călăraşi:  ,,Astăzi, împreuna cu Moș Crăciun și cu ajutorul colegilor de la CAS Călărași, am reușit să aducem bucurie, chiar și pentru un scurt moment, in viața unor copii deosebiți.
Prin implicarea fiecăruia dintre noi, putem aduce lumină și zâmbete pe chipurile copiilor mai puțin norocoși.
Asta este cu adevărat MAGIA CRĂCIUNULUI!12345

939 vizualizari in total 4 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*