Consilierii PSD boicotează proiectele propuse de primarul Belu necesare dezvoltării comunei Unirea

belu

Primarul comunei Unirea, Belu Florian, a publicat pe facebook, un mesaj de informare adresat concetatenilor sai, in care isi exprima indignarea fata de atitudinea unor colegi de partid, consilieri locali PSD, care se opun dezvoltarii comunei :

 ,,Stimați cetățeni, astăzi, 07 februarie 2020 , am avut sedinta de Consiliu Local. Unul dintre principalele proiecte pe ordinea suplimentara a fost cel privind CONSTRUIREA UNEI SALI DE SPORT la școala din comuna Unirea.
Din păcate, așa-zișii salvatori ai comunei se opun investitiilor în învățământ! Cetatenii trebuie sa afle ca este o distanta uriasa între declarațiile lor si fapte!
Consilierii PSD Georgica Olteanu , Stefanescu Eugenia si Tanase au boicotat o investitie atat de importanta pentru Unirea prin neprezentarea la sedinta.
Din cauză că nu s-a întrunit comisia de Specialitate, unde președinte este Georgica Olteanu si membru Ștefănescu Eugenia nu am putut adopta nici o hotărâre din cele 5 propuse si nici hotararea privind sala de sport. Patru ani s-au opus tuturor proiectelor de hotarare propuse. Li s-a raspuns tuturor intrebarilor, s-au adus toate lamuririle si argumentele legale, tehnice, etc. Degeaba! Blocaj total!
Acesta este interesul manifestat de unii consilieri pentru problemele comunității.
Nu-mi mai ramane decat sa am rabdare. Si am. Am multa, multa rabdare.
Multumesc consilierilor PNL si PSD prezenti la sedinta( care, in ciuda faptului că au fost sunați de conducerea PNL si amenintati să nu se prezinte astăzi la sedinta , au fost prezenti ) . RUSINE, consilierilor PSD Olteanu, Ștefănescu si Tănase pentru atitudinea față de noi, restul consilierilor!”

472 vizualizari in total 2 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*