Realitatea pe şest. Sile s-a întors acasă

sile

Surse din interiorul PSD Călăraşi ne-au confirmat că Sile s-a întors acasă. Spunem „s-a întors” pentru că „stăpânul judeţului” a fost liberal doar în acte şi cu numele dar, în realitate, prin fapte, a fost mai comunist decât actuala conducere locală a PSD. A dat afară sau i-a forţat să plece pe liberalii vechi, a angajat în instituţiile subordonate CJ, PSD-işti cu trecut cel puţin dubios sau chiar infracțional.

Vineri, la reşedinţa sa de la Ivăneşti, deja considerată Organizația Locală Ivănești a Partidului Social Democrat, Sile a invitat, la o beție, pe muzica unor lăutari din Modelu, toată crema PSD-istă pentru a-şi prezenta (ca la spoitori) zestrea cu care (crede el) va veni să îngroaşe rândurile social-democraţilor. De la petrecere au lipsit tocmai primarii PSD cotaţi cu peste 60% şanse să obţină încă un mandat: Ştefan cel Mare, Fundulea, Tămădău, Roseţi.

Prin revenirea la casa părintească a lui Sile, PSD Călăraşi a pierdut orice şansă de a se reforma şi este de aşteptat ca mulţi dintre membri să se îndrepte către formaţiunea politică a lui Victor Ponta, PRO România.

1933 vizualizari in total 2 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*