Cei mai expuşi şi cei mai puţin remarcaţi oameni în lupta cu coronavirusul sunt ,,gunoierii” angajaţi la firma de salubritate

 

Cei mai expuşi şi cei mai puţin remarcaţi oameni în lupta cu coronavirusul sunt ,,gunoierii” angajaţi la firma de salubritate care gestionează activitatea de colectare și transport  a deșeurilor în municipiul Călărași. 121 operatori ai firmei de salubritate îşi riscă sănătatea lor şi a celor dragi pentru a asigura colectarea gunoiului în judeţul Călăraşi.

  Echipele de colectare REBU SA – RER Ecologic Service București depun eforturi deosebite pentru a asigura respectarea orarelor obişnuite de colectare a deşeurilor şi , astfel, programele şi orarele de colectare rămân, deocamdată, neschimbate.

 Deşi s-au luat măsuri de siguranţă pentru protejarea echipajelor, acestea sunt expuse zilnic riscului de îmbolnăvire. Compania REBU SA – RER Ecologic Service București face un apel către cetăţeni să nu le expună echipajele la pericole prin contact direct sau prin nerespectarea măsurilor de igiena şi de colectare separată.

  REBU SA – RER Ecologic Service București  doreste pe această cale să reamintească clienţilor că în afara de a fi o obligatie legala, colectarea separata a deşeurilor şi depozitarea acestora numai în recipientele desemnate este în aceste zile şi o dovadă de responsabilitate, solidaritate şi spirit civic.

  ,,Dorim să vă protejăm pe dumneavoastră și pe cei apropiați si vă rugam sa ne protejati si dumneavoastra pe noi prin separarea corectă a deşeurilor şi prin depozitarea acestora numai în recipiente-containere. Avem situaţii, în special în zona de blocuri, în care angajaţii noştri trebuie să colecteze deşeurile manual, de lângă pubele, de lângă containere sau de pe asfalt. Această activitate îi expunde şi mai mult la riscul de contaminare: solicităm sprijinul dumneavoastră, al cetăţenilor, rugându-vă insistent să depuneţi deşeurile doar în recipiente. a declarat Răzvan Sauciucmanager de contract.

  REBU S.A – RER Ecologic Service București este societatea care gestionează activitatea de colectare și transport  a deșeurilor în municipiul Călărași. Pentru eventualele probleme în nerespectarea graficului de colectare, depozitele necontrolate de la platformele de gunoi, ș.a., vă rugăm  să contactați REBU S.A.

Telefon Dispecerat REBU S.A.  – 0242 313 117r1r2r3r4r5

535 vizualizari in total 4 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*