Viorel Ivanciu/ ,,Fiti un exemplu pentru cei pe care ii reprezentati si ajutati-va semenii in masura posibilitatilor,,

 

,,  Sunt zile dificile prin care trecem, avand in vedere contextul national si european, tocmai de aceea trebuie sa profitam de sansa pe care o avem, de a invatat din experienta nefericita a altor tari afectate de aceasta pandemie.
Suntem datori sa tratam cu responsabilitate si cu grija tot ce tine de acest virus care se transmite fara a provoca dureri si fara a fi sesizat.

Fac un apel catre toti cetatenii municipiului nostru, indiferent de statutul, varsta, sexul si orientarea politica. Trebuie sa avem grija de noi, de cei dragi noua, de parintii, fratii si surorile noastre. De prieteni, de vecini, de oameni pe care-i vedem in treacat.

Fac un apel catre toti conducatorii de institutii publice, companii private, firme si antreprenori! Va rog sa limitati pe cat posibil activitatile care genereaza aglomerari si sa luati toate masurile ce tin de dumnevoastra pentru a nu permite infectarea angajatilor!
Fiti un exemplu pentru cei pe care ii reprezentati si ajutati-va semenii in masura posibilitatilor.

Fac un apel catre oamenii politici din acest oras. In clipa de fata este momentul sa fim solidari si sa actionam impreuna pentru binele comunitatii din care facem parte! Consider ca este necesara discretia in aplicarea masurilor care tin de noi personal si nu unul din care sa beneficieze careva de capitalul de imagine.

Sa nu ii uitam pe cei care sunt in prima linie a luptei cu acest virus. Pebtru oamenii care isi lasa familia acasa si pleaca pentru a ii ajuta pe altii. Medici, asistente, voluntari, angajati ai MAI. Sunt primi oameni care au grija de noi si sunt profesionisti!
Daca puteti dona echipamente medicale ei materiale sanitare, nu ezitati sa o faceti! Nu o faceti pentru ei, o faceti pentru fiecare dintre noi!

Orice caz prevenit inseamna o victorie in fata acestei incercari la care suntem supusi!
Stiu foarte bine ca toti locuitorii acestui oras vor face tot ce e posibil pentru a-si aduce contributia la eradicarea propagarii virusului!

Obtineti informatii doar din sursele oficiale si nu propagati informarii false!
Limitati calatoriile la strictul necesar si pastrati legatura cu cei dragi la telefon, folosind aplicatiile de comunicatii sau retelele sociale!,,ivanc

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*