Oamenii PRIMARULUI/Daniela Ghiță: ,,Sunt parte din echipa Pro”

ghitaCoordonatorul municipal al partidului PRO România- Alexandru Chiriţă, candidatul acestei formaţiuni politice la funcţia de primar,  a declarat în prima zi în care s-a înscris în partidul condus de Victor Ponta că va ,,ataca” primăria Călăraşi, ajutat de cea mai bună formulă de consilieri locali care a existat vreodată. 

,,Din echipa pe care o propun pentru Consiliul Local face parte si  Daniela Ghiță. Eu am incredere in ea la fel de mult precum am in fiecare coleg din Pro Romania”.

 

,,Sunt Daniela Ghiță și candidez la Consiliul Local Călărași, din partea partidului Pro România.
„Educația nu este pregătirea pentru viață, este viața însăși.”  J.D
„Fii educat/ă!”, este expresia auzită des în copilărie de la părinții noștri care încercau astfel să ne facă să înțelegem că această condiție ne este temelia pentru a reuși în viață.
Ce înseamnă să fii educat? Înseamnă că familia, școala și propria voință și-au făcut treaba. Sunt parte din echipa Pro, pentru că mă regăsesc în ideea că este necesară implicarea noastră, pentru a schimba starea de amorțeală a politicii călărășene, dar și din dorința de a sprijini, în consiliul local, ceea ce reprezintă, în ansamblul lui, sistemul educațional și educația copiilor călărășeni.
Votați Alexandru Chiriță!
Votați echipa Pro!,,
310 vizualizari in total 6 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*