Cum să nu ştii cui vinzi patru firme? Toate acuzate de evaziune fiscală!

    Numit secretar de stat la Ministerul Tineretului si Sportului, Dragos Florin Coman, fost viceprimar al Călăraşiului, ales din partea PNL în anul 2016, are şi diploma în securitate şi apărare naţională de la Colegiul Naţional de Apărare.
     Presa locală relata, în urma cu doi ani şi jumătate, că Dragoş Coman a fost asociat în patru firme care au fost ulterior acuzate de evaziune fiscală. Concret, firmele au acumulat datorii, părţile sociale au fost cesionate unui om fără adăpost, astfel că prejudiciul este imposibil de recuperat. Cele 4 firme înregistrau în 2017 datorii la bugetul de stat de aproape 300.000 de lei. Coman a negat orice acuzaţii, susţinând că nu îi cunoaşte pe cei cărora le-a cedat firmele” – sursa flux24.ro.
   Activitatea lui Coman Dragoş în funcţia de viceprimar a fost sublimă dar a lipsit cu desăvârşire… La primăria Călărași, acesta se prezenta la serviciu la ora 10.00 şi pleca la 12.00, timp în care se ocupa cu spionarea colegilor, fotocopierea unor documente care ajungeau ulterior „pe surse” la D.N.A. şi de „aranjamente” personale. Din fericire pentru călărăşeni nu i-a reuşit nici proiectul de acaparare a Plajei Tineretului, nici acapararea Târgului Obor. Cozile interminabile de „minoritari” de la uşa biroului său, spun multe despre caracterul omului Dragoş Coman. Vom reveni cu declaraţii halucinante ale unor „minoritari” nemulţumiţi de faptul că numitul Dragoş Coman nu şi-a ţinut promisiunile…, vom reveni cu amănunte despre „săracul” țepar Dragoş care a rămas fără barcă din cauza datoriilor, vom reveni cu amănunte despre legăturile lui Coman cu lumea interlopă din Călăraşi…vom reveni cu prezentarea conturilor false de facebook din spatele cărora Dragoş Coman îşi denigra colegii….dragos
9954 vizualizari in total 81 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*