Guvernul PNL/Piețele și târgurile din Călărași nu se închid!

 

    Toţi producătorii agricoli de produse româneşti vor avea în continuare acces în toate piețele și târgurile din județul Călărași. Toţi producătorii agricoli autohtoni vor putea să-și comercializeze produsele, în condiții de siguranță alimentară, cu limitarea efectelor răspândirii pandemiei de Coronavirus.

Autoritățile locale au responsabilitatea asigurării normelor de sănătate pentru consumatorii care își cumpără produse locale din piețele agroalimentare și trebuie să găsească soluţii ȋn contextul măsurii temporare de închidere a piețelor închise.

Am încredere în toți primarii călărășeni că au identificat deja soluțiile necesare pentru protejarea atât a producătorilor locali, cât și a consumatorilor. Așa cum au găsit soluții în toată această perioadă de criză sanitară, așa vor găsi și acum. Vreau să le transmit că au în mine un sprijin ori de câte ori au nevoie. Împreună vom depăși această perioadă grea, interesul nostru fiind unul comun-sănătatea și siguranța călărășenilor” – Emil Dumitru, președinte PNL Călărași.

PNL Călărași

 

Comandat de Partidul Naţional Liberal-Filiala Călăraşi

CUI mandatar 11200025C05_GRUP CANDIDATI PNL

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*