Senator PNL Ciprian Pandea:,,Reușita investiției este a tuturor celor care au avut încredere de la început în acest proiect”

Miercuri, 17.02.2021, CNAIR a semnat contractul „Proiectare și Execuție Pasaj denivelat superior DN 21, km 105+500”, cu S.C. ARCADA COMPANY S.A.

Valoarea contractului este de 98.120.978,01 lei fără TVA.

Traseul are o lungime de 2739 m, din care pasaj denivelat 305 m.

Sursa de finanțare: Fonduri Europene Nerambursabile

Durata contractului este de 24 de luni, din care:

• 6 luni perioada de proiectare;
• 18 luni perioada de execuție a lucrărilor.

Perioada de garanție a lucrărilor este de 60 de luni.

   Senator PNL Ciprian Pandea: ,,Reușita investiției extrem de necesare este a tuturor celor care au avut încredere de la început în acest proiect, călărășeni și factori politici locali și naționali. Vreau să-i mulțumesc colegului meu Marian Ichim, director regional CNAIR, alături de care am pornit această investiție, prin elaborarea studiului de prefazabilitate, în perioada când am ocupat funcția de secretar de stat. A avut încredere în acest proiect și fostul deputat de Călărași Sorin Vrăjitoru, care a susținut investiția în ultimul an de mandat. Guvernul Orban este cel care a aprobat și finanțat construcția pasajului de la Drajna, iar, astăzi, avem certitudinea că va deveni realitate în maximum 2 ani de zile, prin semnarea contractului de proiectare și execuție lucrări, de către CNAIR.
Spor la treabă constructorului și proiectantului!
Angajamentul meu în fața călărășenilor rămâne același – atragerea de investiții pentru #dezvoltarea #Călărașiului.”dra
875 vizualizari in total 2 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*