Ştefan Niţu: ,,Cu toții ați pășit pe TREPTEle afirmării și sunt norocos că am fost acolo lângă voi când ați urcat prima treaptă”

 

La prima ediţie a Galei „Premiile de excelenţă Realitatea din Călăraşi” , domnului Ştefan Niţu i-a fost acordat premiul  ,,Cel mai bun om de cultură” pentru activitatea depusă în slujba culturii. Acesta a postat pe contul său de facebook, un mesaj emoţionant cu ocazia sărbătoririi zilei onomastice a unui membru din trupa de teatru TREPTE: 

,,În urmă cu 5 ani am avut „întâlnire” cu acești tineri. Fiind atât de speciali, am ales să lucrăm un text special, al unui dramaturg special. Rezultatele nu au întârziat să apară. Dar nu despre asta este vorba acum, ci despre legătura specială ce s-a creat între ei. Astăzi este o zi specială, ziua ei, a Ilincăi, cea care a fost cea mai iubită, cea mai alintată, cea mai prețioasă, cea mai, cea mai, etc. La mulți ani sănătoși, Ilinca! Bunul Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău! Să ai parte de bucurii, de realizări și împliniri artistice!
Cu toții ați pășit pe TREPTEle afirmării și sunt norocos că am fost acolo, lângă voi, când ați urcat prima treaptă. Dacă voi fi cuminte,  probabil că voi fi răsplătit cu o reîntâlnire…tot pe TREPTE ….ale desăvârșirii .
Vă îmbrățișez!”TREPTE
512 vizualizari in total 2 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*