Valentin Barbu: ,,Am pierdut alegerile locale din cauza trădărilor pe care le-am avut în sânul Partidului Naţional Liberal”

Valentin Barbu, nominalizat de Partidul Naţional Liberal pentru ocuparea fotoliului de prefect al judeţului, este singurul liberal care a avut demnitatea şi curajul de a spune lucrurilor pe nume şi a declara public care este adevăratul motiv pentru care PNL a pierdut municipiul şi judeţul la alegerile locale din 2020.

,, Alegerile de anul trecut au fost total atipice, din punctul meu de vedere. Nu le-am pierdut că am fost mai slabi decât adversarii politici, le-am pierdut din cauza trădărilor pe care le-am avut în sânul Partidului Naţional Liberal. Dacă aceste trădări nu existau, PNL conducea şi în prezent judeţul”.


barbu

3791 vizualizari in total 8 vizualizari azi

1 Comment on Valentin Barbu: ,,Am pierdut alegerile locale din cauza trădărilor pe care le-am avut în sânul Partidului Naţional Liberal”

  1. Am locuit ani de zile pe aceeaşi scară cu familia dlui Barbu Valentin . În primul bloc de la Navrom. Copiii mei au crescut sub privirile dumnealor, a domnului şi doamnei Barbu. Sunt o familie de intelectuali integri, serioşi şi patrioţi ! Atât eu cât şi ceilalţi vecini de scară, nu avem decât cuvinte de laudă la adresa familiei Barbu ! Şi motivez : Păi cine absolvea Facultatea de Electronică – Telecomunicaţii înainte de 1989 ? La admitere erau aprx 10 candidaţi pe un loc, la această facultate ! Doamna este absolventă a Universităţii Bucureşti, Facultatea de matematică, deasemenea înainte de 1989! Admiterea şi aici era la o concurenţă extraordinară, peste 10 candidaţi pe un loc ! Deci o familie de intelectuali de vază ai oraşului nostru . Noi îi respectăm şi îi stimăm foarte mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*