Balabasciuc Călin Constantin este cel mai sărac dintre cei mai săraci parlamentari

    La trei luni de la validarea mandatului de parlamentar, deputatul AUR de Călăraşi- Balabasciuc Călin Constantin, nu ştie unde se află pe hartă judeţul în care a candidat şi a câştigat mandatul.

   După ce ne-a onorat judeţul cu publicitate gratuită la televiziunile naţionale la depunerea jurământului citit pe silabe, ,,săracul” Balabasciuc Călin Constantin nu a mai catadixit să ajungă pe la Călăraşi.

   De pe site-ul Camerei Deputaţilor, aflăm că de la preluarea mandatului până în prezent, deputatul de Călăraşi a luat cuvântul o dată în plen ( probabil la depunerea jurământului), a făcut o declaraţie politică în scris(cum altfel) şi a pus o întrebare/interpelare.

  Tot de pe site-ul Camerei Deputaţilor aflăm că distinsul domn Balabasciuc Călin Constantin ales deputat în circumscripţia electorală nr.12 CĂLĂRAŞI în data de 21 decembrie 2020, face parte din Comisia pentru tineret şi sport şi are cabinet parlamentar în ,,Calarasi, Str. Navodari nr. 67, jud. Constanţa ”.

   Balabasciuc Călin Constantin este dupa declaraţia de avere cel mai sărac dintre cei mai săraci parlamentari. Potrivit declaratiei sale de avere, deputatul AUR de Călăraşi, domiciliat în judeţul Suceava, sat Demacusa, comuna Moldoviţa nu deţine casă, nu deţine maşină, nu deţine terenuri şi nu arealizat venituri în 2020. Este cel puţin surprinzător că deputatul AUR de Călăraşi la cei 24 de anişori ai săi, nu a reuşit să realizeze nimic până în prezent dar a fost mandatat prin vot să reprezinte în parlament interesele călărăşenilor.bald

1289 vizualizari in total 4 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*