Anunţ public privind decizia etapei de încadrare IMA SOLAR ENERGY WIND S.R.L.

 IMA SOLAR ENERGY WIND S.R.L. titular al proiectului ”CONSTRUIRE CENTRALA ELECTRICA FOTOVOLTAICA 4MWp, ROSETI-CALARASI, IMPREJMUIRE SI RACORD LA S.E.N.” anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M. Călărași, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul ”CONSTRUIRE CENTRALA ELECTRICA FOTOVOLTAICA 4MWp, ROSETI-CALARASI, IMPREJMUIRE SI RACORD LA S.E.N.” propus a fi amplasat în jud. Călărași, com. Roseți, tarla 45, parcela 10.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul A.P.M. Calarasi Soseaua Chiciu, nr.2, jud.Calarasi şi la sediul titularului in mun. Calarasi, str. 1 Decembrie 1918, nr. 22, judetul Calarasi în zilele de luni-vineri, între orele 10-14, precum și la următoarea adresă de internet: www.apmcl.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta observații/comentarii la proiectul deciziei de încadrare în tremen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Prezentul anunţ va fi publicat atat  in presa cat si la sediul administratiei locale pe teritoriul careia se va realiza investitia.

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*