”Chiar nu le pasă? Vrem iluminat și condiții igienice” – spun comercianții din Piața Bazar

Piața Bazar din Călărași a fost obiectul unor investiții efectuate anul trecut, începând cu luna decembrie. Atunci s-au realizat lucrări de electrificare care nici astăzi nu sunt finalizate. Comercianții sunt însă nemulțumiți: ”Nu avem curent electric, iluminat… vindem aparate electrice, cum să le probăm? Când se termină electrificarea asta, durează chiar 1 an? ”

”Vă rugăm să mergeți la grupurile sociale, la WC -uri…sunt sub orice limită de folosire. Chiuvetele au robinete și instalații ruginite, ne spălăm cu un furtun. Faianța de pe pereți este căzută, mizeria este peste tot pentru că în grupurile sociale se aruncă gunoiul în niște tomberoane ce put groaznic. În toată Piața nu există o cișmea. Vrem condiții igienice” – ne spun comercianții.

” În tarabele ce le avem plouă, ninge… nu se poate face nimic? Comerțul trebuie să se desfășoare civilizat, nu avem condiții. Vedeți și dumneavoastră, baracă lângă baracă acoperite cu celofan, placaje și tabla adopostesc marfa. Ferească Dumnezeu de un incendiu” – adaugă un alt comerciant.

”Transmiteți Administrației locale, conducerii Primăriei să nu ne uite în acest an și să își finalizeze mai repede promisiunile. Vrem să știm pe cine votăm. Să o facem corect, iar cei votați să fie responsabili.”

Iar noi postăm adevărul, așa cum este.

Marian Dorin Pîrloagă

 

SAM_1038SAM_1040SAM_1039SAM_1041

SAM_1037

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*