Bărbat tăiat de tren în zona 10 Nivele

walk-along-railroad-tracks

  Miercuri, 17 august 2016, în jurul orei 6:00 în zona 10 Nivele din municipiul Călărași a fost găsit trupul secționat de tren al unui bărbat având o vârstă de aproximativ 60 ani. Ancheta organelor abilitate este în desfășurare, dar din primele cercetări se pare că bărbatul a fost lovit de tren în timp ce încerca să traverseze șinele de cale ferată și pe fondul neatenției a fost strivit de locomotiva care i-a secționat trupul în două.

  Paramedicii SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Călărași împreună cu un echipaj al Ambulanței au ajuns rapid la fața locului, însă din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru respectivul bărbat, care a fost secționat de trenul personal 8343

  În data de 17.08.2016, ora 05.50, un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Călărași a fost solicitat prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să acționeze pe raza municipiului Călărași, pe strada Locomotivei, în zona 10 nivele, la trecerea la nivel cu calea ferată, pentru a acorda primul ajutor unei persoane de sex masculin, cu identitate necunoscută (aproximativ 60 de ani, fără documente), care a foat călcată de trenul personal 8343.

  La sosirea paramedicilor SMURD și a echipajului S.A.J., persoana era efectiv secționată în două, fără nicio șansă de supraviețuire.

  Organele abilitate urmează să stabilească cu exactitate împrejurările nefericitului accident, în urma căruia bărbatul și-a pierdut viața într-un mod atât de tragic.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*