Restaurant Baden – locul perfect pentru a lua masa sau pentru a vă organiza un eveniment

Vă invităm în cadrul Complexului Baden, un loc minunat în care veţi găsi spaţii de cazare confortabile, un restaurant cu preparate delicioase şi o privelişte încântătoare.

Complexul Baden cuprinde hotel, restaurant, cafenea, sală de conferinţe şi nu în ultimul rând o terasă unde vă puteţi începe ziua cu un mic dejun copios, pe toată perioada verii.

Fiind situat la 8 km distanţă de oraşul Călăraşi, pe malul Dunării, are ca avantaje zona liniştită în care este amplasat, facilităţile moderne şi serviciile de calitate oferite. Hotel Baden are o capacitate de 53 de camere si 3 camere modern utilate cu vedere la apă şi spaţii de parcare privată. Eleganţa şi rafinamentul se îmbină armonios pentru a vă creea tot confortul şi liniştea de care aveţi nevoie.

Restaurantul Baden este locul perfect pentru a lua masa sau pentru a vă organiza un eveniment, fie nuntă sau botez, fie aniversare sau întâlniri cu cei apropiaţi. Este renumit ca fiind cel mai elegant restaurant din această zonă, fiind avantajat de ambientul clasic pe care îl oferă.

Restaurant Baden

Pentru informații și rezervări, contactați-ne: 037245088 sau 037355180.

 Fiind situat la 8 km distanţă de oraşul Călăraşi, pe malul Dunării, are ca avantaje zona liniştită în care este amplasat, facilităţile moderne şi serviciile de calitate oferite. 

Vă așteptăm!

www.hotel-baden.ro

baden

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*