Agneza Călărași își bate joc de consumatori ?

agneza-1

Agneza Ionescu, proprietăreasă de „împinge tavă” şi bloc rezidenţial în buricul târgului călărășean, își bate joc de consumatori. Dacă la vitrină prețul afișat pentru o porție de ciorbă de perișoare este de 5,5 lei, și ai îndrăzneala să o ceri la pachet, vei constata că în cei 3 metri pe care îi ai de parcurs până la casa de marcat cantitatea de ciorbă turnată în caserolă scade și prețul se majorează până la 7 lei. Am cerut  lămuriri domnișoarei de la casă care ne-a răspuns tardiv – „Păi nu aveți bon de casă ?5,5 lei ciorba, 50 de bani recipientul și 1 leu chifla!”wewe

M-am uitat pe bon și am constatat că scrie mâncare preparată 1 x 7.oo lei, nici urmă de recipient, chiflă.
Poate că instituțiile competente o să-și facă timp să viziteze această locație și din alt motiv decât să mănânce. Ați auzit domnilor de la Protecția Consumatorului și Finanțe? Nu vreau nimic gratis, dar trebuie sa-mi spună cineva pe ce dau banii. Cum faci intrarea-ieșirea în contabilitate a chiflelor, recipientelor, dacă tu vinzi doar mâncare gătită ?

P.S. Mulțumesc casierului 30 (așa scrie pe bon) că a uitat să-mi ceară și bani pentru tacâmurile din plastic.

Leonida Jecu

10 comentarii

 1. Si ce ati vrea??? Mancare pe gratis??? Sefa noastra e cu bun simt, e cea mai buna sefa din tot calarasul.. Are un suflet mare… Da si de pomana la babutele care vin sa ia mancare de la noi… Asa ca tineti va gura… Sefa vom fi langa dumneavoastra tot timpul.. Nu bagati rautatiile altora in seama..

 2. Niște nesimțiți au furat la farfuria PINA nu au mai putut iar acum fura la spital. Dar calmau si cel mai Finanțele sunt la 2 metri de magazin. Va dați seama ca aia mănâncă gratis de ai permite așa ceva.

 3. Subscriu celor nemultumiti si adaug faptul ca exact acum 5’ am luat o casolteta mare cu fasole, crezand ca fiind vineri astazi 19.02.2021, nu vor indrazni sa faca măgării chiar cu fasole iahnie de post.
  Am intrebat-o pe doamna special daca fasolea este de astazi, proaspata si aceasta mi-a confirmat ca este buna, de astazi.
  N-am intrebat aiurea, ci pentru faptul ca alta dara am luat de la Farfurie (tot Agneza) si am dus-o inapoi pentru ca era acra. Doamna a lasat capul in jos si mi-a spus ca le obliga s-o vanda si pe cea de miercuri ramasa.
  Am ajuns acasa si cand am deschis casoleta mirosea a acru de la o posta. Am gustat, bleah si am aruncat 18 lei la cos – costul fasolei.
  Rusine sa va fie ca faceti astfel de mizerii pentru inavutire.
  Iare nu va ganditi ca poate cine cumpara nu cumpara zilnic?
  Poate ca fiind post isi permite sa ia odata pe luna si acritura voastra n-o poate manca?
  Muzerii umane!

 4. Leonida Jecu, ce se intampla, nu ai mai primit nimic moca?
  De ce acum, pana acum cum a fost?
  Personal, nu am a ma plange, carnea a fost OK in ciorba, am mancat cel putin de doua ori pe saptamana la Farfuria, nimic nu a fost in neregula!
  Cumva, nu mai cotizeaza, sau de ce sunteti incrancenati?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*