O prietenie dincolo de orientarea politică !/Aurel Niculae și George Vlase

aurelsivlase

Deși drumurile lor s-au despărțit cu puțin timp în urmă din cauza opțiunilor politice, George Vlase și fostul deputat Aurel Niculae au păstrat o relație de prietenie și respect. Acest lucru se întâmplă destul de rar în politica călărășeană.

Dacă, fostul deputat, a ales inițial să părăsească UNPR și a participat la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016 , candidând independent pentru un fotoliu de senator, în prezent fiind membru ALDE cu acte în regulă, George Vlase a rămas fidel idealurilor progresiste fiind în prezent președintele interimar al filialei călărășene.

George Vlase a fost desmnat  președinte interimar al UNPR Călărași, în cadrul unei conferințe care a avut loc în data de 1 noiembrie 2016 . În cadrul Conferinței, Marian Vasiliev a fost ales președintele UNPR, fiind mandatat să facă „toate demersurile necesare și să semneze toate documentele ce se impun pentru a interveni în calitate de petent, direct sau indirect, prin avocat, în procesul în apel în Dosarul nr.287115/3/2016,  la Curtea de Apel București cu privire la anularea fuziunii UNPR-PMP.

Contactat telefonic, Aurel Niculae a declarat:,, George Vlase,este un om de calitate, de caracter, un tânăr foarte serios și foarte implicat în ceea ce face, atât profesional cât și politic. Este un om de echipă și am colaborat foarte bine, cu plusurile și minusurile lui, dar mai mult plusuri. A fost cel mai bun coechipier al meu. ”

Și președintele interimar al UNPR Călărași a avut cuvinte de laudă la adresa lui Aurel Niculae :,, Chiar dacă facem parte acum din echipe diferite, respectul meu față de omul Aurel Niculae , va rămâne același. Apariția lui în viața mea a constituit o schimbare a percepției mele despre politică. Îi sunt recunoscător pentru toate sfaturile acordate, pentru laudele și mustrările părintești. Eu rămân fidel ideii de stânga dar îl asigur că va avea totdeauna în mine un prieten.”

Relația dintre cei doi, demonstrează că poate exista prietenie și respect și între oameni politici cu viziuni diferite.

 

2077 vizualizari in total 4 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*