Florin Drăgan și Viorel Ivanciu vor să revigoreze PNL Călărași

10887378_1567238530182372_7022108646840600086_o

123 de delegați din cei 139 convocați, au fost prezenți la alegerile pentru funcția de președinte, primvicepreședinte și respectiv membru în organizația municipală a PNL Călărași care au avut loc în data de 3 noiembrie 2017. Pentru ocuparea funcției de președinte, Viorel Ivanciu a obținut 117 voturi ,,pentru”, patru voturi nule și două ,,împotrivă”.

Pentru funcția de primvicepreședinte a candidat fostul lider al TNL Călărași , Florin Drăgan care o obținut 114 voturi ,,pentru”, 4 voturi nule și 3 voturi împotrivă.

Despre modul în care vor încerca să revigoreze organizația municipală a PNL Călărași, primvicepreședintele PNL, Florin Drăgan, a declarat pentru Realitatea din Călărași :

,, La propunerea membrilor, am hotărât să candidez pentru această funcție care mă onorează dar mă și obligă. Deoarece am colaborat foarte bine cu Viorel Ivanciu, am hotărât să-l sprijin și să-l ajut pe partea organizatorică. Vom începe cu o nouă identificare a electoratului nostru și o evaluare completă a organizației locale, după care trebuiesc luate decizii de corectare. Consider că problemele trebuiesc preluate direct de la cetățeni. Executivul primăriei nu are capacitatea fizică de a asculta toți cetățenii. Biroul va prezenta date statistice clare, tuturor factorilor de decizie cu privire la problemele cetățenilor (locuri de parcare, colectarea gunoiului ….).

După modelul primăriei Brașov, vom propune amenajarea de rampe îngropate. Astfel, colectarea selectivă a deșeurilor va fi mai ușor de realizat, va dispărea mirosul și oamenii străzii nu vor mai avea acces la containere. Siguranța cetățeanului este o altă prioritate. Recentele eliberări ale deținuților crează probleme. Este necesară montarea de camere de supraveghere în primul rând în zonele cu grad ridicat de infracționalitate. Prezența acestor camere va descuraja infractorii. Ca și exemplu, în zona în care locuiesc doar cele două-trei case care au montate sisteme de supraveghere video , nu au fost călcate de hoți. Deoarece nu toți cetățenii au posibilități materiale să realizeze acest lucru, municipalitatea trebuie să vină în sprijinul lor.

În plan politic, ținta noastră este să câștigăm toate alegerile. Oricine va dori să candideze, va fi sprijinit de organizație în urma unei analize. Cel mai bine plasat în sondaje va candida.

Au apărut echipe noi de politicieni, cu mai multă sau mai puțină experiență politică, atât la PNL cât și la PSD. PSD-ul trebuie să înțeleagă că opoziția trebuie făcută corect, numai în favoarea cetățeanului. Prioritățile cetățenilor sunt stabilite de cetățeni nu de partidele politice.

Întinerirea clasei politice este un lucru benefic pentru cetățeni. Nu am avut niciodată atâți tineri sub 30 de ani care să ocupe funcții de consilieri locali. Primarii au înțeles că trebuie să propună tineri pentru a înțelege mai bine problemele cu care aceștia se confruntă.

La PNL Călărași, după reevaluarea și restructurarea organizației, vom relua discuțiile săptămânale cu cetățenii. Consilierii locali responsabili de zonă vor trebui să-și pună amprenta printr-o comunicare mai bună cu cetățenii și să transmită aparatului de specialitate al primăriei, toate problemele”.

 Mesaj pentru membrii PNL Călărași: ,, Ne așteaptă bătălii electorale care nu vor fi ușor de câștigat. Trebuie să consolidăm organizația, deschizând ușile partidului. Nu trebuie să ne cramponăm de membri vechi, trebuie să avem capacitatea să ofertăm persoane cât mai bine pregătite care să vină în sprijinul construcției”.

 Mesaj pentru cetățeni : ,, Colegii noștri din executivul primăriei, au realizat multe proiecte și mai au multe în derulare. Asigur toți cetățenii, că problemele lor au ajuns unde trebuie și aparatul administrativ se ocupă de ele. Este doar o chestiune de timp până la rezolvarea lor”.

Despre Florin  Drăgan, președintele organizației municipale a PNL Călărași , Viorel Ivanciu, a declarat :

,, Consider o mare realizare pentru mine, faptul că am reușit să-l conving pe Florin Drăgan să candideze pentru funcția de primvicepreședinte. Este un om de calitate, un bun organizator și este foarte bine pregătit din punct de vedere profesional. Are o grămadă de idei bune. Vom avea împreună, discuții cu toți membrii organizației municipale, astfel încât, până la data de 1 februarie să creionăm un plan de acțiuni politice. Valoarea oamenilor care fac parte din PNL Călărași, ne îndreptățește să credem că vom câștiga toate bătăliile electorale care ne așteaptă”.

1858 vizualizari in total 2 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*