Senator Paţurcă Natalia Roxana : ,,Salut decizia colegilor mei care au desemnat…”

dancila

Senatoarea PSD Călăraşi, Paţurcă Natalia Roxana, a postat pe pagina sa de facebook, un mesaj de susţinere a deciziei colegilor săi de partid care au propus-o pe Viorica Dăncilă, pentru funcţia de Prim Ministru :

,,Salut decizia colegilor mei care au desemnat astăzi pe doamna europarlamentar Viorica Dăncilă să fie propusă pentru funcția de Prim Ministru. Ii cunosc foarte bine calitatile politice, profesionale și umane. Am lucrat împreuna foarte bine în cadrul organizației de femei PSD, fiind de fiecare dată alături de noi, de Călărași. Domnia sa ne-a oferit tot sprijinul și la alegerile locale și parlamentare din 2016, fiind prezentă de multe ori în mijlocul călărășenilor pentru susținerea candidaților PSD Călărași. Sunt convinsă că doamna Viorica Dăncilă este persoana potrivită pentru o astfel de responsabilitate, într-un moment important pentru partidul nostru. Ii urez mult succes, în numele meu și al colegelor din OFSD Călărași, în noua sa misiune, extrem de importantă pentru PSD, pentru țară, asigurând-o de toată susținerea mea din Senat.”

Viorica Dăncilă este din județul Teleorman, acolo unde a fost președintele organizației de femei din anul 2005 până în 2009. Ulterior, Dăncilă a plecat în Parlamentul European, unde se află la al doilea mandat.

2171 vizualizari in total 2 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*