Senatorul PSD-Roxana Pațurcă, se implică în rezolvarea problemelor semnalate de chiriașii ,,cartierului din carton”

AN1

Senatorul PSD Călărași- Roxana Pațurcă , a depus luni, 04.06.2018, o interpelare, care vine în sprijinul chiriașilor ANL din municipiul Călărași. Această interpelare, constituie primul pas în rezolvarea problemelor semnalate de chiriașii ,,cartierului din carton” ! Redăm mai jos, textul integral al interpelării semnate de senatorul Roxana Pațurcă.

INTERPELARE

Adresată  domnului Paul Stănescu, Vicepremier

De către doamna senator PSD: Roxana-Natalia Paţurcă

Circumscripţia nr. 12, Călăraşi

Şedinţa Senatului României din data de:  04.06.2018

Obiectul interpelării: Revederea modalităţii de calcul al preţului de vânzare şi al chiriei locuinţelor ANL

Domnule Vicepremier

,,În ultimul timp, am purtat mai multe discuţii cu persoane direct interesate de preţul de vânzare şi de nivelul chiriei locuinţelor ANL.

Principala problemă ridicată de cetăţeni se referă la critica preţului unic la nivel naţional al acestor locuinţe şi al chiriei. Într-adevăr, la stabilirea acestui preţ nu se ţine cont de o serie de factori importanţi, aşa cum sunt calitatea şi costul materialelor din care sunt construite diferitele tipuri de astfel de locuinţe, de atractivitatea poziţiei ansamblului de locuinţe, de puterea de cumpărare din fiecare zonă rezidenţială şi altele. De exemplu, în judeţul Călăraşi vorbim de construcţii mai uşoare. Pentru mai multe amănunte privind această situaţie şi nemulţumire a oamenilor, ataşez la prezenta interpelare un Memoriu pe care l-am primit de la reprezentanţii cetățenilor care mi-au venit în audienţă.

In același timp, ca să le pot da un răspuns competent, am nevoie de o succintă informare oficială din partea ministerului pe care îl conduceţi, pe care o aştept în scris la Senatul României.”

Senator PSD,

Roxana Paţurcă

04.06.2018

2657 vizualizari in total 2 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*