Oamenii preşedintelui!/Dan Drăgulin, Răducu Filipescu şi Viorel Ivanciu

 

PNL Călărași își continuă drumul electoral în fiecare zi printre cetățenii municipiului şi judeţului  pentru a explica tuturor cum poate fi România normală: administrație pentru cetățeni, politică onestă, realizări și responsabilitate!
Pentru toate acestea, călărășenii le spun că votează cu Klaus Iohannis, singurul președinte care poate așeza lucrurile, cu adevărat prioritare pentru această țară.

Cea mai vizibilă şi activă personalitate din compania electorală pentru alegerile prezidenţiale din acest an, este de departe preşedintele organizaţiei judeţene PNL Călăraşi-Daniel Ştefan Drăgulin. Acesta a realizat un adevărat tur de forţă. reuşind să ajungă în această perioadă în toate localităţile din judeţ şi în toate cartierele din municipiu  pentru a explica tuturor cum poate fi, România Normală.

Daniel Ştefan Drăgulin:.. M-am întâlnit cu primari și consilieri locali PNL, alături de colegii mei Răducu Filipescu și Valentin Barbu, m-am bucurat să găsesc organizații locale pregătite și motivate pentru cele două tururi de scrutin ale alegerilor prezidențiale.

M-am bucurat, de asemenea, să văd și să simt emulația liberală din județ și din cele două municipii, proiectul Președintelui Klaus Iohannis, cel al României Normale, fiind foarte bine primit de călărășeni!

Zi de zi vom avea acțiuni de campanie electorală, iar eu, în calitate de președinte al Organizației județene a PNL Călărași și primar liberal al municipiului Călărași, mă voi asigura că mesajele Președintelui Klaus Iohannis vor ajunge la fiecare călărășean, pentru că România Normală o construim împreună”!

Senatorul liberal Răducu Filipescu a reuşit cu brio să facă faţă îndatoririlor de parlamentar al României dar şi de   vicepreședinte PNL coordonator al Regiunii Sud Muntenia. S-a implicat activ în campania electorală pentru susţinerea  Președintelui Klaus Iohannis participând la întâlniri zonale dar şi la întâlniri cu primarii, consilierii locali şi cetăţenii din judeţ.

Răducu Filipescu: ,,Luptăm pentru o Românie Normală. O Românie în care legea e aceeași pentru toți, iar statul este în slujba fiecărui român. O Românie democratică, o Românie a bunăstării, o Românie puternică și respectată în Europa și în lume. Iar garanția pentru o astfel de Românie este președintele Iohannis. Pentru asta muncesc liberalii din fiecare localitate. Klaus Iohannis va câștiga alegerile prezidențiale și împreună vom construi România Normală”!

Preşedintele organizaţiei municipale PNL Călăraşi, Viorel Ivanciu, însoţit de echipa sa. a mers în ultima duminică din campania pentru primul tur al alegerilor prezidenţiale, în mai multe cartiere din municipiul Călăraşi dar şi la Obor. Experienţa domniei sale şi notorietatea datorată numeroaselor funcţii de conducere deţinute de-a lungul timpului au fost răsplătite cu simpatie şi susţinere din partea cetăţenilor.

Viorel Ivanciu ,,România normală este țara pe care ne-o dorim cu toții!
O țară în care îți dorești să trăiești și să te întorci, o țară în care lucrurile funcționează așa cum ar trebui, o țară în care civilizația și respectul devin regula de zi cu zi, o țară în care să te poți bucura de servicii publice de calitate (de la educație, sănătate până la transport) și în care poți să-ți faci un rost în viață prin muncă cinstită’‘.

iv1iv2iv3iv4iv5iv6iv7

 

1212 vizualizari in total 2 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*