,,Realitatea rurală” şi ,,Candidați la fotoliile de edili” sunt editorialele cu ajutorul cărora vom încerca să ajutăm cetăţenii judeţului să decidă în cunoştinţă de cauză

realitateaANUL 2020 ESTE CRUCIAL PENTRU SOARTA NOASTRĂ ŞI A COMUNITĂŢILOR

Acesta este mesajul sub care vor trebui să se pregătească toți locuitorii din municipiul şi judeţul Călăraşi , pentru a acționa în acest an la cele două evenimente majore care ne vor marca în mod foarte serios viitorul existențial.

Primul eveniment, deosebit de important, se referă la alegerile locale, prin care noi vom fi chemați să ne alegem toți primarii ,consilierii locali şi judeţeni şi preşedintele CJ, care ne vor hotărî soarta pentru următorii patru ani.

Cel de-al doilea eveniment, se prefigurează a fi în tomna acestui an, când va trebui ca noi să ne alegem componența puterii legiuitoare, adică structura Parlamentului României.

Legat de primul eveniment, care este și cel mai apropiat, întrebarea pe care trebuie să ne-o punem cu toți este legată de capacitatea noastră de a vizualiza și a înțelege corect toate elementele care ne macină în raport cu așteptările pe care noi cetățenii plătitori de taxe și impozite, le avem asupra modului cum au fost gestionate și administrate localitățile în care trăim zi de zi. În acest scop, publicaţia REALITATEA DIN CĂLĂRAŞI va realiza a serie de interviuri şi reportaje în comunele şi oraşele din judeţul Călăraşi pentru a reflecta cât mai obiectiv eficienţa activităţii aleşilor locali. ,,Realitatea rurală” şi ,,Candidați la fotoliile de edili” sunt editorialele cu ajutorul cărora vom încerca să ajutăm cetăţenii judeţului să decidă în cunoştinţă de cauză.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*