Ciprian Pandea: ,, Încurajez comunitățile locale călărășene să depună proiecte pentru conectarea la rețeaua de gaze naturale”

ciprian Ciprian Pandea, este de departe cel mai respectat politician din Călăraşi. Seriozitatea de care a dat dovadă de-a lungul timpului l-a propulsat pe primul loc în preferinţele primarilor liberali pentru a deschide lista la Senat, la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Experienţa şi rezultatele obţinute în calitate de secretar de stat la Ministerul Dezvoltării îl recomandă pentru această funcţie.

,, Încurajez comunitățile locale călărășene să depună proiecte pentru conectarea la rețeaua de gaze naturale. Guvernul PNL are deschis, până pe 17 decembrie a.c., un apel de proiecte pentru programul de extindere a rețelelor de distribuție a gazelor naturale în localitățile din România care nu dispun de aceste utilități.

🇪🇺România are la dispoziție un miliard de euro, bani europeni, pentru extinderea rețelei de gaz.
Fiecare proiect va putea avea o valoare maximă de 25 milioane euro.
Pot depune proiecte:
↗️Asociațiile de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) care au ca obiect de activitate serviciul de utilitate publică de alimentare cu gaze naturale a populației;
↗️Autoritățile publice locale (APL) din regiunile mai puțin dezvoltate ale României, individual, sau în parteneriat cu alte APL.
Condiții pentru accesarea acestei finanțări de către primari:
✅proiectele depuse să racordeze cel puțin 1.000 de noi gospodării – se încurajează asocierea mai multor unități administrativ-teritoriale;
✅proiectele să fie implementate până în decembrie 2023, neputând fi fazate în viitoarea perioadă de programare – ceea ce asigură viteza implementării”.
1686 vizualizari in total 4 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*