Presedintele FRF – Razvan Burleanu a participat la inaugurarea noului sediu al AJF Călăraşi

 In data de 18.02.2021, la invitatia AJF Calarasi, administratia Federatiei Romane de Fotbal a efectuat o vizita de lucru in judetul Calarasi. Au fost inspectate terenurile din localitatile Calarasi, Lehliu-Gara si Oltenita, unde urmeaza sa se construiasca baze sportive prin Compania Nationala de Investitii.
Pe parcursul deplasarii, dl. Presedinte al FRF – Razvan Burleanu, impreuna cu Secretarul General FRF – Gabriel Bodescu, Presedintele Comisiei Tehnice FRF – Mihai Stoichita si Managerul Departamentului Competitii FRF – Felix Grigore, au vizitat si Baza Sportiva Ion Comsa din municipiul Calarasi, Liceul Tehnologic Duiliu Zamfirescu din com. Dragalina – liceu cu clase cu profil sportiv, Baza Sportiva Vasile Enache din com. Modelu, Baza Sportiva din comuna Borcea si Baza Sportiva Mostistea Ulmu din com. Ulmu.
   La finalul vizitei de lucru, delegatia FRF a participat la intalnirea cu reprezentantii membrilor afiliati AJF Calarasi, unde au purtat discutii referitoare la situatia actuala a fotbalului romanesc, cat si la posibilitatea reluarii campionatelor de copii si juniori, si la nivelul echipelor de amatori.
Cu aceasta ocazie a fost inaugurat noul sediu AJF Calarasi, situat in str. Sf. Nicolae nr. 1, bl. A25, sc. 2, parter, Calarasi.
    Multumim pe aceasta cale Federatiei Romane de Fotbal pentru implicarea si sustinerea in dezvoltarea infrastructurii bazelor sportive la nivelul judetului Calarasi, cat si pentru sprijinul acordat Asociatiei Judetene de Fotbal Calarasi !!aj1aj2aj3aj4aj5 aj6 aj7
1933 vizualizari in total 2 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*