Valentin Barbu: ,,Îndemn cetățenii acestui județ să respecte legile!”

   ,,Îndemn cetățenii acestui județ să respecte legile, să fie responsabili și să înțeleagă că orice protest trebuie să se desfășoare într-un cadru legal, DEMOCRATIC.
Nu vor fi tolerate comportamentele huliganice, încălcarea grosolană a ordinii publice, actele de violență și distrugerea bunului public sau privat.
Forțele de ordine sunt prezente în stradă pentru a informa, a descuraja și a contracara eventualele derapaje ale celor care încalcă legea.
Avem nevoie de un climat de încredere și colaborare, contez pe faptul că toți înțeleg normele și de ce sunt necesare în această perioadă extraordinar de dificilă și gravă.
Cu toții ne dorim să lăsăm această perioadă în urma noastră, să devină amintire, dar nu putem face acest lucru fără simțul răspunderii.
Dacă ne divizăm, nu vom ajunge niciodată, nicăieri, dimpotrivă riscăm să anulăm sacrificiile făcute în tot acest timp, de când această pandemie ne-a dat peste cap viețile!
Campania de vaccinare decurge normal, fără probleme, iar numărul celor care se vaccinează în județul nostru a crescut, acest lucru arătându-ne faptul că oamenii înțeleg importanța imunizării, atât pentru propria sănătate cât și a celor din jur.
Am încrederea și speranța că vom depăși criza medicală prin aplicarea măsurilor de protecție sanitară, respect reciproc și calm!”
Prefectul județului Călărași,
Valentin Barbu.
1882 vizualizari in total 2 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*