Consilierul judeţean PNL-George Chiriţă îi cere lui Vasile Iliuţă să trateze în mod egal cetăţenii judeţului

   Scandal în şedinţa extraordinară a Consiliului Judeţean Călăraşi desfăţurată cu uşile închise pentru presa locală din motive ştiute doar de preşedintele CJ Călăraşi-Vasile Iliuţă. Publicaţia noastră a încercat să participe la mascarada regizată de Vasile Iliuţă, dar am fost invitaţi să părăsim sala de şedinţe sub ameninţarea că vom fi evacuaţi cu forţa de firma de pază de casă a ,,stăpânului judeţului” cu motivul că nu avem ,,acreditare”. Este binecunoscut faptul că ,,acreditare”, atăt la Primăria Municipiului Călăraşi cât şi la CJ Călăraşi primesc doar jurnaliştii care tolerează sau laudă derapajele liderului de la Vâlcelele. Îi reamintim cu această ocazie domnului preşedinte Vasile Iliuţă şi primarului Marius Dulce că şedinţele miniparlamentului local sunt publice şi solicităm sprijinul tuturor consilierilor locali să ne susţină în demersul nostru de a încerca să informăm corect cetăţenii despre ,,isprăvile” celor pe care i-au mandatat prin vot să le reprezinte interesele.

Tema şedinţei extraordinare a fost împărţirea procentului de 6% din impozitul pe venit estimat a fi încasat la nivelul judeţului Călăraşi către primăriile din judeţ. ,,Întâmplător”, zece primării păstorite de primari PNL, au primit ZERO lei, fără vreo explicaţie din partea conducerii CJ Călăraşi.

Consilierul judeţean PNL-George Chiriţă, nemulţumit de modul inechitabil în care s-au împărţit sumele şi cu motivaţia că toţi cetăţenii judeţului sunt egali şi au drepuri egale indiferent de culoarea politică, a depus în termenul LEGAL un amendament prin care solicita cu argumente reanalizarea distribuirii sumelor. Din păcate, preşedintele CJ-Vasile Iliuţă a ,, ordonat” ca acest amendament să nu fie luat în considerare şi să nu fie pus în dezbatere la comisii. Din păcate pentru cetăţenii judeţului la care va merge peste câţiva ani să cerşească voturi.

Domnule Iliuţă, judeţul nu este proprietatea DUMNEAVOASTRĂ şi în cele zece comune văduvite, locuiesc şi cetăţeni care au votat PSD!

Amendament CJ Chirita George (1)

 

2252 vizualizari in total 2 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*