De actuala administrație este legată îngroparea echipelor de Liga I de handbal și futsal

      În ședința din data de 27 aprilie a Consiliului Local Călărași, au fost pe ordinea de zi 20 de proiecte de hotărâre. Unul dintre proiecte prevedea înființarea unei noi asociații sportive, în care Consiliul Local Călărași să devină acționar, în vederea susținerii unei echipe de handbal.

Consilierii locali ai Partidului Naţional Liberal au votat împotriva aprobării acestui proiect deoarece nu există niciun proiect de viitor deşi în bugetul local sunt alocaţi 20 miliarde lei vechi pentru divizia B în condiţia în care asociaţia va funcţiona vreo cinci luni fiind necesar destul timp pentru înfiinţare.

,,Vrem să reiterăm faptul că de actuala administrație este legată îngroparea echipelor de Liga I de handbal și futsal, echipe care au făcut cunoscut numele orașului nostru, echipe care aduceau lunar mii de călărășeni la competițiile din Sala polivalentă, echipe care au creat o emulație în rândul copiilor care au decis să practice aceste sporturi.

Nu am fost de acord cu înființarea acestei Asociații pentru ca nu ne-a fost prezentat niciun proiect de viitor și considerăm mai oportună susținerea activității altor cluburi sportive, până la stabilirea unui proiect serios pentru renașterea handbalului de performanță la Călărași!”- grupul consilierilor locali PNL

1052 vizualizari in total 2 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*