Nu poţi să joci în liga I fără chiloţi şi jambiere/ Dorinel Dincă-unic candidat pentru funcţia de preşedinte al AJF Călăraşi

   Băi băieţi…dacă nu ştiţi să citiţi statutul AJF Călăraşi, mergeţi dracu’ la muncă sau  citiţi nişte almanahe

     Nu poţi să joci în liga I fără chiloţi şi jambiere, Acest lucru nu l-au înţeles contracandidaţii actualului preşedinte al AJF Călăraşi- Dorinel Dincă. Concret, Lucan Marius şi Ilie Daniel, consiliaţi de echipe de ,,profesionişti”, foşti grei expiraţi ai fotbalului pentru amatori din judeţ şi din sursele noastre şi de primarul dulce, nu au fost în stare nici măcar să îşi depună dosarele cu documentaţia completă ( ex. copie carte identitate). Aceleaşi surse, ne-au confirmat că Vasile nu s-a implicat deloc în această poveste, onoarea revenindu-i primarului dulce pentru a demonstra ce poate.  Gogule, las-o mai încet cu pianul pe scări şi încearcă să mai asculţi şi de profesionişti! (Vasile este un profesionist) .  După motivarea respingerii dosarului de candidatură al domnului Ilie Daniel, am impresia că l-ai trimis să râzi de el…Băi băieţi…dacă nu ştiţi să citiţi statutul AJF Călăraşi, mergeţi dracu’ la muncă sau să citiţi nişte almanahe.

   COMITETUL EXECUTIV AL AJF CALARASI, intrunit in mod statutar, in conformitate cu art. 40, pct. 4, lit. s din Statutul AJF, in sedinta sa din 13.06.2022, cu 6 membri prezenti, 1 absent motivat – Toma Cornel, privind validarea dosarelor de candidatura pentru functiile de presedinte si vicepresedinte AJF Calarasi, hotaraste urmatoarele:

  1. Respinge dosarul de candidatura pentru functia de presedinte AJF Calarasi, cu nr. inregistrare 822 / 10.06.2022, al domnului Lucan Marius, pentru neindeplinirea conditiilor de participare prevazute de    art. 44, pct. 3, lit. b), lit. g), lit. h) din Statutul AJF Calarasi.
  1. Respinge dosarul de candidatura pentru functia de presedinte AJF Calarasi, cunr. inregistrare 823 / 10.06.2022, al domnului Ilie Daniel, pentru neindeplinirea conditiilor de participare prevazute de art. 44, pct. 3, lit. g), lit. h), lit. i) din Statutul AJF Calarasi.
  1. Aproba dosarul de candidatura pentru functia de presedinte AJF Calarasi, cu nr. inregistrare 824 / 10.06.2022, al domnului Dinca Viorel Dorinel, pentru indeplinirea conditiilor de participare prevazute de art. 44, pct. 3 din Statutul AJF Calarasi.

4.Aproba dosarul de candidatura pentru functia de vicepresedinte AJF Calarasi, cu nr. inregistrare 825 / 10.06.2022, al domnului Dan Mircea, pentru indeplinirea conditiilor de participare prevazute de art. 45, pct. 3 din Statutul AJF Calarasi.

5.Aproba dosarul de candidatura pentru functia de vicepresedinte AJF Calarasi, cu nr. inregistrare 817 /  07.06.2022, al domnului Radu Ion, pentru indeplinirea conditiilor de participare prevazute de art. 45, pct. 3 din Statutul AJF Calarasi.

 *Candidații ale căror dosare de candidatură au fost respinse au dreptul să formuleze contestație la Comisia pentru Soluționarea Contestațiilor, în termen de 24 de ore de la momentul publicării pe site-ul oficial al AJF Calarasi a soluțiilor adoptate de Comisie. Prezentele decizii au fost publicate luni, 13 iunie 2022, ora 13:30.dinca

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*