Dacă ceva lipsește cu desăvârsire din Călărași, acelea sunt W.C.-urile publice

ggg

   Se găsesc mai puțin de zece toalete publice, La ce ne trebuie nouă toaletă publică? Noi, românii suntem obișnuiți să apelam și la metode mai eco: un gard, o grădină frumoasă, în spatele blocurilor, sau o alee întunecată!

Mai facem și noi haz de necaz, însa problema este cât se poate de stânjenitoare. Toți avem nevoi fiziologice și căutăm adesea o toaletă publică în Călărași.De multe ori căutăm zadarnic. Multe dintre W.C.-urile existente sunt închise și inexistente. Ca idee, vreo aproximativ 12 toalete s-au evaporat pur și simplu de pe spațiul public în cel puțin ultimii 3 ani.

Acum, serios, cine și de ce ar fura o toaleta publică?
Primăria Călăraşi
 și Serviciul Public Spaţii Verzi chiar nu își fac vre-o grijă când vine vorba de igiena personală sau de nevoie cetățenilor din Călărași.. a copiilor din parcuri și a celor care se văd obligați ori să meargă într-un local la nimereală ori… să se ascundă în cel mai întunecat sau retras loc/colț pentru a se putea ușura…
În momentul de față majoritatea parcurilor nu au la dispoziția cetățenilor un W.C. public, dar în schimb avem amenzi !
Este o rușine ca Primăria Călăraşi și Serviciul Public Spaţii Verzi, să pună orar de funcționare și taxe la puținele W.C.-uri publice greu de găsit prin parcuri sau alte zone.
Interesant este că această problemă persistă de mai bine de câțiva ani, iar „Aleșii noștrii” precum în povestea cu „Ali Baba și cei 40 de hoți„, se fac că nu văd nimic !
Avem Buget pentru a „REPARA” Parcul Dumbrava, Victoria, și alte străzi importante pentru ale noastre cunoștințe, dar nu pentru W.C.-uri !
Asta mă face să îmi readuc aminte despre problema cu pubelele publice pentru Animalele de Companie care tot uitată a rămas de către „Aleșii Nostrii”

Vrem să fim, dar nu să devenim…

Cu stimă, Pietonul Din Călărași

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*