Ionuţ Stan: ,,Au fost situații a căror rezolvare am găsit-o împreună cu colegii mei”

Se apropie un an foarte complicat pentru partidele politice din Călăraşi și inclusiv pentru noi, alegătorii. Vom merge la vot şi ne vom alege reprezentanții în Parlamentul European, în comunitățile locale, în Parlamentul României și, în final, îl vom alege pe cel care ne va fi președinte.

În urmă cu un an, Marius Sbârcea și-a încheiat, după nouă ani de activitate, mandatul funcției de președinte al tineretului social democrat.

Tinerii și-au ales, un nou lider- Ionuţ Stan, o nouă structură de conducere și un nou program politic.

Ionuţ Stan-liderul judeţean al tinerilor social-democraţi călărăşeni, a făcut un scurt bilanţ al activităţii la un an de la preluarea funcţiei :

,, Acum un an, am preluat, onorat fiind, funcția de preşedinte al Organizației Județene a TSD Călăraşi.

Am fost conștient, încă de la început, că această funcție vine la pachet cu multe responsabilități! Nu este despre funcția în sine, este despre încrederea care mi-a fost acordată pentru a ajuta toți tinerii din județ, indiferent de culoarea politică.

Au fost unele momente dificile, nu pot nega! Au fost situații a căror rezolvare am găsit-o împreună cu colegii mei. Da, alături de colegi, nu întotdeauna sigur pentru că despre asta este vorba în Partidul Social Democrat! Este vorba despre colegialitate, respect și ajutor!

În acest an am încercat să mă focusez pe trei axe: educație, mișcare și mediul înconjurator. De ce educație? Pentru că educația este singura speranța ca România să prospere! De ce mișcare? Pentru că știm cu toții dezinteresul populației pentru mișcare! În ultimul rând, de ce mediul înconjurator? Pentru că fără existența și fără păstrarea acestuia, nu am putea trăi!

Vreau să îi mulțumesc domnului președinte Vasile Iliuță pentru toată încrederea acordată pe parcursul acestui an!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*