Liviu Petrache: ,, Alegerile de anul viitor sunt importante mai ales pentru generația noastră…”

Sute de tineri liberali s-au întâlnit şi în acest an la cel mai mare eveniment politic dedicat tinerilor din România. Școala de vară ”Leading the change. Destination 2024” este principalul eveniment de interacțiune și dezvoltare în plan politic, profesional și personal pentru toți tinerii liberali.

Președintele organizației județene TNL Călărași-Liviu Petrache, însoțit de o echipă de tineri liberali a participat la acest eveniment.

Liviu Petrache– preşedinte TNL Călăraşi : ,,Delegația TNL Călărași a participat zilele acestea alături de sute de tineri liberali din toată țara la o nouă ediție a Școlii de Vară, desfășurată sub tematica ”Leading the change. Destination 2024”.

Școala Politică de Vară a Tineretului Național Liberal este cel mai mare eveniment politic dedicat tinerilor din România.

Alături de noi au fost prezenți, Nicolae Ionel Ciucă – președintele PNL, Dan Ștefan Motreanu– prim-vicepreședinte și europarlamentar PNL, Lucian Bode– secretar general al PNL, Sebastian Burduja– ministrul energiei, Siegfried Muresan– europarlamentar PNL”.

Tineretului Național Liberal nu va fi în anul 2024 doar organizația care va fi pe fiecare stradă, în fiecare localitate, ci va fi organizația care își va selecta liderii care vor face parte din lupta electorală.

Alegerile de anul viitor sunt importante mai ales pentru generația noastră, pentru că viitorul se construiește în prezent. Iar noi credem într-un viitor european.

Fiecare efort pe care îl facem ca organizație de tineret a Partidului Național Liberal va fi cu gândul spre 2024!”

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*