Jandarmii călărășeni mai prind un tâlhar

Astăzi 22.02.2016 în jurul orelor 13 alți 3 jandarmi de la Detașamentul 1 Jandarmi mobil din Inspectoratul de Jandarmi Județean Călărași se aflau liberi din serviciu.

Au observat un copil care plângea în zona Liceului Agricol – Sandu Aldea din Călărași. Copilul fusese agresat și i se furase telefonul. Imediat jandarmii au solicitat intervenția colegilor aflați în patrulare și împreună cu  echipaje de jandarmi au prins și reținut pe autor… Acesta era un tânăr de cca. 22 ani, de etnie rromă. Copilului i s-a predat telefonul furat iar infractorul reținut a ajuns la Poliție.

Încă un avertisment dat de jandarmii călărășeni, care transmit infractorilor: Feriți-vă de noi!

p.s. Același jandarm a acționat în urmă cu 2 zile pentru prinderea unui grup infracțional în cartierul Mircea Vodă. 2 infractori fuseseră prinși în flagrant într-un imobil spart – prin intervenția jandarmului Beja Marcel, aflat și el tot în timpul liber. Pentru că de la fața locului alți 2 infractori au reușit să fugă, cpt. Blebea a continuat prinderea și destructurarea întregului grup infracțional, bunurile electronice furate și ascunse fiind predate păgubiților.

Leonida Jecu

Blebea Danuț

jandarmeria-actiune

 

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*