Poliția Română continuă acțiunile pentru siguranța cetățenilor

trecere-pietoniAcţiuni pentru siguranţa participanţilor la trafic, pe raza municipiului Călăraşi

La data de 02 martie 2016, în intervalul 11.00 – 13.00, poliţiştii Biroului Rutier Călăraşi au desfăşurat o acţiune pe strada Bucureşti, pentru creşterea siguranţei în trafic a pietonilor. Poliţiştii au verificat respectarea normelor privind acordarea priorităţii de trecere şi a celor aplicabile pietonilor. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 54 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 4 pentru neacordare de prioritate, fiind sancţionaţi şi 16 pietoni. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 5670 lei.Au fost reţinute 4 permise de conducere şi a fost retras 1 certificat de înmatriculare.

*

suspect-furt-arestat-535x335Mânăstirea – bănuiţi de furt din societate comercială, identificaţi şi reţinuţi de poliţişti

Investigaţiile efectuate de poliţiştii din Mânăstriea au condus la identificarea, la scurt timp de la sesizarea unui furt dintr-o societate comercială, a persoanelor bănuite de comiterea faptei. Doi bărbaţi au fost reţinuţi, prejudiciul fiind recuperat. În cursul lunii februarie 2016, C. Dumitru, de 52 ani, şi și C. Adrian, de 19 ani, ambii din comuna Mînăstirea, ar fi sustras o motosapă şi folie de plastic din incinta unei societăţi comerciale de pe raza localităţii, producând un prejudiciu de 3.000 lei. Poliţiştii au recuperat unealta agricolă şi au dispus, la data de 02 martie 2016, măsura reţinerii faţă de cei doi bărbaţi bănuiţi. Aceştia au fost depuși în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călărași.

*

Depistati-la-volan-sub-influenta-alcooluluiConducerea autovehiculelor, sub influenţa alcoolului, sancţionată de poliţişti

În seara de 02 martie 2016, poliţiştii au depistat în trafic, pe strada Bucureşti, din municipiul Călăraşi, pe U. Ion, de 52 ani, din Călăraşi, în timp ce conducea un autovehicul, deşi prezenta o concentraţie alcoolică de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, cercetările fiind demarate în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*