I.P.J. Călărași ne comunică

Reţinuţi de poliţiştii de la investigarea criminalităţii economice pentru contrabandă cu ţigaretecontrabanda

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Călăraşi au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de contrabandă şi au dispus, la data de 10 martie 2016, măsura reţinerii faţă de alte două persoane bănuite.

În fapt, din toamna anului 2015, S. Marius, de 25 ani, şi S. Mariana, de 35 ani, ambii din comuna Luica, judeţul Călăraşi, ar fi deţinut ţigarete provenite din contrabandă, furnizate de N. Gheorghe, de 49 ani, din comuna Stoeneşti, judeţul Giurgiu, (persoană arestată în acelaşi dosar din luna ianuarie 2016), pe care le-au comercializat către diferite persoane fizice.

În timpul percheziţiilor domiciliare efectuate la locuiţele acestora în luna ianuarie a.c. au fost găsite 55.760 de ţigarete destinate vânzării, prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului fiind de peste 45.000 lei.

S. Marius şi S. Mariana au fost reţinuţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, urmând să fie prezentaţi astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa cu propunere de arestare preventivă.

*

Trimis în penitenciar pentru tentativă de furttraficanti-catuse-mascati2

La data de 10 martie 2016, poliţişti din cadrul Seriviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale Călăraşi au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis în aceeaşi zi de Judecătoria Călăraşi pe numele lui C. Cristian, de 27 de ani, din municipiul Călăraşi.

Bărbatul, condamnat la 1 an şi 376 zile de închisoare pentru tentativă la furt calificat, a fost încarcerat în Penitenciarul Slobozia.

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*