Strada Grivița, adusă la starea inițială, după lucrările din CL 8/Urmează și o modernizare, după perioada de garanție

Una din cele mai circulate străzi din municipiul Călărași, strada grivita 2Grivița, a fost afectată de lucrările de extindere și reabilitare a rețelelor de apă și canalizare. S-a lucrat în ultimele luni, tasările nu au fost effectuate în mod corespunzător, fapt ce a nemulțumit călărășeni, dar și primăria condusă de primarul Daniel Ștefan Drăgulin. Edilul în dese rânduri a atras atenția antreprenorului general al lucrărilor, HidroConstrucția. Care în sfârșit a înțeles și a trecut la a doua etapă de refacere a carosabilului, începută săptămâna trecută. S-a lucrat în ritm alert, într-o săptămână urmând a fi finalizat tot tronsonul cuprins între Bulevardul Cuza Vodă și strada Eroilor.
” Am verificat personal în acest zile modul în care s-a lucrat. Se readuce la starea inițială carosabilul de pe strada Grivița, s-a repus în circulație o parte din stradă și după cum ați putut observa se circulă foarte bine. Vreau totuși să precizez, pentru că am văzut multe comentarii în aceste zile, cum că aceasta ar fi marea asfaltare de care primăria a vorbit. Nu, proiectul de modernizare a străzii Grivița, pe care noi îl avem, se va implementa după ce vom intra, din nou, în administrarea străzii, adică după finalizarea perioadei de garanție. Aceasta este de un an de la recepția la finalizarea lucrării”, a declarat primarul Daniel Drăgulin.
Proiectul de modernizare a străzii Grivița, aflat în portofoliul Primăriei Călărași se ridică la o valoare de 3.548.913,60 lei cu TVA. Suprafața propusă pentru amenajare este de 2480 ml și suprafața asfaltată de 20,105,6 mp. Se vor instala borduri, dispozitive de colectare și evacuare a apelor pluviale, se va freza stratul din asfalt existen, se va acoperi cu un strat de geogirlă triaxială și un strat de covor asfaltic de 5 cm.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*