Călin Popescu Tăriceanu- o influență pozitivă asupra călărășenilor!

13262602_1092895867436751_487290990_o (1)

 

  Președintele partidului ALDE și totodată al senatului României, Călin Popescu Tăriceanu, a fost prezent marți, 17 mai la Călărași pentru a-și arăta susținerea față de candidatul ALDE la funcția de primar al municipiului, Virgil Dumbravă.

   Călărășenii au fost foarte deschiși și primitori la sosirea acestuia, iar foarte mulți susținători și-au manifestat încrederea că schimbarea de care este nevoie va veni odata cu Virgil Dumbravă.

   Printre susținătorii prezenți la eveniment s-au numărat și foarte mulți candidați ai Partidului Alianța Liberalilor și a Democraților, candidați la funcția de primar din diferite comune ale județului Călărași, dar și fostul prefect Șerban Jenel.

   „Aici am venit şi am încercat să le insuflu candidaţilor mei puţină energie, mai ales domnului Virgil Dumbravă, candidatul ALDE la Primăria Călăraşi. Le-am spus colegilor să nu aibă niciun fel de complexe în această confruntare electorală nici față de PSD, nici față de PNL. Adevărații liberali suntem noi, cei care votează astăzi cu PNL-ul o fac probabil din inerție, din obișnuiță și e regretabil, pentru că PNL-ul astăzi nu mai reprezintă nimic din valorile liberalismului. ” , a precizat Călin Popescu Tăriceanu

   Călin Popescu Tăriceanu a definit conceptul de „ democrație reală” în viziunea acestuia: „Le propun colegilor mei ca de acum înainte consiliul local și primarul să ia cele mai importante decizii nu la mica înțelegere, ci la marea înțelegere. Asta înseamnă o consultare permanentă cu cetățenii, iar pe proiectele mari, de investiții, toate aceste decizii trebuie luate prin organizarea de referendum local. Și primarul poate să facă acest lucru foarte simplu: la toate adresele din oraș se trimit scrisori cu întrebarea asupra căreia vor să știe care este părerea cetățenilor, cetățenii răspund – sigur că nu o să avem un procent de 100% răspuns – dar am convingerea că peste jumătate, adică majoritatea vor da curs acestei solicitări, este normal ca oamenii să fie întrebați, să fie responsabilizați la luarea celor mai importante decizii. După aceea, primarul și consiliul nu au decât un singur lucru să facă, să pună în aplicare decizia oamenilor. Asta înseamnă democrație reală”.

  „Le mulțumesc colegilor mei că s-au angrenat în această campanie, sper ca venirea mea aici să le fie de un real ajutor și un bun imbold pentru ca în a doua parte a campaniei să poată merge cu mai multă hotărâre și convingere în fața cetățenilor ” -Călin Popescu Tăriceanu.

Elena Moise

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*