Nelu Tatu a promovat cu Spicul Vâlcelele în liga a IV- a !

Astăzi, în runda 22-a, una dintre cele mai titrate echipe din liga a V-a, Spicul Vâlcelele a avut parte de o promovare istorică in esalonul superior, asta datorită faptului că echipa susținută de Nelu Tatu, a terminat pe primul loc în clasamentul ligii a V-a, seria B cu 58 de puncte, dar si din cauza neprezentării echipei vizitatoare Steaua Lupșanu.

Este evident faptul ca echipa din Vâlcelele va primi cele 3 pucnte, marti cand se va decide oficial acest lucru in cadrul comisiei de disciplina de la AJF Călărași. Astfel, Nelu Tatu &Co se v-a lupta din toamnă cu formatii foarte bune din liga a 4-a, cum ar fi Victoria Chirnogi, Agricola Borcea sau Spicul Roseti.

Sunt foarte bucuros pentru această promovare, le multumesc baietilor că au reusit sa tina pasul si sa duca această echipă in liga a IV-a. Vreau să vă spun ca am reușit această promovare și datorită sprijinului necontenit al fermierilor din localitatile Vâlcelele si Floroaica și îi asigur pe jucători de tot sprijinul și în competiția care va urma si sper să facem o figură frumoasă din toamna în liga a IV-a. ” – a declarat pentru Realitatea din Călărași, Nelu Tatu, viceprimarul comunei Vâlcelele.

Cătălin Nițu- ofițer de presă FRF

valcelele1panoooo3

valcelee3

valcelele2

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*