Maria Dragomir: „ Începând de azi nu voi mai ajuta pe nimeni, nici măcar cu un sfat! ”

  „ Mă bucur că nu am ieșit primar. Nu am candidat cu gândul să câștig PRIMĂRIA. Consider că toate partidele mari au conspirat inclusiv în IMG_6528elaborarea noii legi electorale cu scopul de a dezavantaja partidele mici. Ar fi fost corect ca funcția de primar să fie câștigată prin concurs.

  Începând de azi nu voi mai ajuta pe nimeni, nici măcar cu un sfat. Călărașenii nu merită să fie ajutați. Vor trăi așa cum au ales… nu au nevoie de gospodari, nu vor să fie conduși de o femeie care știe, vrea și poate ” – deputat Maria Dragomir, fost candidat PSRO, pentru funcția de primar al municipiului Călărași.

  Întrebată dacă va continua să facă politică, aceasta a spus că: „ Nu am luat în calcul varianta că voi fi primar. Nu am trăit din politică niciodată și nici nu cred că o voi face. Mă gândesc serios dacă voi continua să activez în politica românească actuală. Trebuie să fiu puțin acidă, dar cetățenii municipiului Călărași, își merită soarta ”

Leonida Jecu

5 comentarii

  1. Stimata doamna veniti in Dubai. Aici nu exista coruptie si nici partide politice , nu exista taxe de nici-un fel iar nivelul de trai este foarte dezvoltat. Ei sunt cu 650 de ani calendarsistici in urma noastra, iar noi romanii cu 1000 de ani in urma lor si niciodata nu-i vom ajunge din urma din toate punctele de vende. Fiti mandra ca nu sunteti corupta. Cu stima

  2. Da, praful se alege de Calarasi fara tanti asta. Ea ce mai tinea orasul in picioare. Nasol, nu mai poate freca duda prin politica. Partea buna e ca inca mai angajeaza la Catex 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*