Comemorarea eroilor la Vâlcelele și Floroaica

 13389284_1108664759193195_1223274895_o(1)

   Joi, 9 iunie 2016, în comuna Vâlcelele din județul Călărași a fost sărbătorită „ Ziua Eroilor”, acest eveniment constituind o recunoaștere a sacrificiului înaintașilor care și-au sacrificat viața sau sănătatea pentru îndeplinirea idealurilor naționale.

  La comemorarea care a concis cu sărbătoarea Înălțării Domnului, au participat primarul în funcție, Gabriel Oroianu, primarul ales Ionel Tatu, deputatul Vasile Iliuță, cadrele didactice și elevii din comună.

  De asemenea a fost prezent și internaționalul Ioan Viorel Ganea.

  Gabriel Oroianu, actualul primar al comunei Vâlcelele a deschis festivitatea adresând asistenței un mesaj de mulțumire: „ Este ultimul eveniment pe care îl organizez în calitate de primar al localității. Vă mulțumesc pentru încrederea acordată timp de 3 ani. Vreau să le mulțumesc invitaților prezenți în această zi, domnului deputat Vasile Iliuță, Organizației Județene PNL, poliției de frontieră care în fiecare an ne-a onorat cu prezența, mulțumim reprezentanților media ”

  După slujba de comemorare a eroilor, săvârșită de preotul loalității, a urmat prezentarea unui program artistic susținut de elevii claselor I-VII a Școlii „ Florența Albu” , iar mai apoi depunerea de coroane la Monumentul Eroilor din Vâlcelele.13405688_1108664102526594_1732316980_o(1)

  În satul Floroaica, la monumentul eroului național grenadier, Constantin Mușat, au fost depuse coroane de flori, iar apoi a continuat programul artistic completat de data aceasta și de elevii Colegiul Economic din Călărași.

  Primarul ales al comunei Ionel Tatu, a făcut o scurtă prezentare a istoricului eroului grenadier Constantin Mușat și a profitat de ocazie pentru a le transmite locuitorilor comunei mulțumiri pentru faptul că i-au acordat încrederea și totodată i-a asigurat că nu îi va dezamăgi niciodată.

  Și deputatul Vasile Iliuță, fiu al comunei Vâlcelele a ținut să precizeze că este mândru de comunitatea din care face parte, mulțumind pentru susținere.

  „ Le mulțumesc cetățenilor! Mi-ați dat votul și am ajuns deputat, iar asta se datorează dumneavoastră. Sunt consilier județean, candidat la președenția consiliului județean. Toate astea se datorează și comunei Vâlcelele, unde eu mă regăsesc. Sunt acasă, am o carieră politică frumoasă datorită dumneavoastră ”

Video !

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*