Un pupincurist va rămâne toată viața un pupincurist!

  Am întâlnit în săptămâna aceasta o specie de oameni aparent asemănători cu oamenii normali, dar care pentru a-și atinge scopul sunt totdeauna dispuși să pupe posteriorul unei persoane.

  Sezonul propice de dezvoltare a pupincuriștilor este după publicarea rezultatelor alegerilor.

  Am rămas surprins cât de mulți pupincuriști sunt în Călărași. Dacă număr persoanele care afirmă că au votat cu Drăgulin, acesta ar fi trebuit să câștige Primăria cu un procent de 90%.

  Chiar nu realizează cât de penibili pot fi și cât de mult se umilesc?13413839_1108693782523626_2068170078_n

  O subspecie de pupincuriști este echipa lui Marius Dulce. Aceștia în goana după putere au dat fuga pe la mânăstiri și au jurat pe biblie împreună cu cel care cu puțin timp în urmă jignea cetățenii municipiului cu apelativul „ javrelor ”. Am intuit de mult caracterul lui Marius Dulce, dar nu am crezut niciodată că o să se umilească în așa hal. În anul de grație 2016, să mergi la o mânăstire și să juri pe biblie alături de cel care a îngropat orașul, arată adevărata lui față și disperarea unui copil după ce i-a fost luată jucăria.

  Marius Dulce uită că Nicolae Dragu este cel mai alunecos și schimbător politician de pe malul Borcei. Imaturitatea politică a lui Marius Dulce va costa scump PSD Călărași la alegerile parlamentare din toamnă.

  Un pupincurist va rămâne toată viața un pupincurist!!!

   Leonida Jecu

2 comentarii

  1. si, mai important de subliniat modul in care pupincuristul lu’ Dulce, O Caju de la arena, a sarit ca ars, aruncand cu laturi in cei care ii cereau DEMISIA lu’ Dulce si a lui echipa de perdanti.

    De abia astept sa-i prind la toamna pe „pesedisti astia la brat cu Dragu” si sa-i taxez…material, va fi destul, le-am promis ca-i voi toca pana vor intra in anonomat…

  2. Nici nu cunoate Legea adminitratiei locale…Primarul in functie poate sa se joace cu ei, are atatea parghii in lege…daca vrea poate sa-i faca sa ascute creioane pe cei 11 consilieri PSD-isti+ N. dragu…O majoritate fragila si iluzorie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*