În Oltenița s-au aplicat 12 sancţiuni contravenţionale

amenda

  În noaptea de 16/17 iunie 2016, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică Urban Olteniţa au desfăşurat pe raza municipiului Olteniţa o acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și respectarea prevederilor Legii nr. 61/199 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice , Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor și Legii nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

  Au fost efectuate verificări la 12 societăţi comerciale prevăzute cu pază proprie, oamenii legii aplicând 12 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 13.700 lei.

  Exemple:

  •   A fost identificată o societate comercială în cadrul căreia se desfășura activități de servire a băuturilor alcoolice și nonalcoolice, fără ca aceasta să fie dotată cu casă de marcat.  Agentul economic a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 12.500 lei, fiind totodată luată măsura suspendării activității pînă la dotarea acestuia cu casă de marcat.
  •   De asemenea, poliţiştii au sancționat contravenţional 4 persoane care consumau băuturi alcoolice în fața sociatății, deranjând ordinea și liniștea publică. A fost depistat un agent de pază al unei unităţi comerciale care la momentul efectuării controlului nu a fost găsit în dispozitivul de pază. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 300 lei.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*